Pendlar

42 varor
Miljö
Produkt
;
Visar 24 av 42 produkter

Takpendlar för alla stilar

När man väljer belysning, börjar man oftast uppifrån, med att hitta rätt taklampa. Det är viktigt att först ha allmänbelysning på plats innan man lägger till funktionsbelysning och stämningsbelysning.

Oavsett om det gäller sovrum, kök eller vardagsrum så är allmänbelysningen viktig. Pendellampor kan vara ett bra val eftersom de är både dekorativa och effektiva ljusspridare.

Vad är då en pendellampa?

En pendellampa är en taklampa med en eller flera ljuskällor som hänger ned en bit från taket, till skillnad från en plafond som är monterad uppe i taket. En takpendel - eller flera stycken pendellampor - kan till exempel passa över matbordet eller över köksön. Men det finns pendlar för allt från sovrum till vardagsrum och hall.

Pendlar för alla rum

Hos oss finns taklampor för alla smaker och stilar som gör att du kan hitta något för varje rum i hemmet. Från gråtonad futuristisk design till en pendel med skärm i genombruten mässing som ger en varm och ombonad känsla. Vad sägs om munblåsta glaskupor som ger armaturen en vacker handgjord finish eller en taklampa med lampskärm i linne som ger ett vackert ljussken?

I vårt stora utbud finns lampor i olika material som glas, metall och trä. Du kan också välja på många färger, som som svart, vit, blå, grön, grå eller färgerna guld och mässing.