Spotlights

5 varor
;

Sprid ut ljuset över hela rummet med spotlights

Spotlights i ditt tak är ett utmärkt sätt att sprida ljuset i hela rummet eller att fokusera det genom att rikta enskilda spotlights mot speciella föremål eller ytor. Med välriktade spotlights kan du ljussätta rummet så att det blir levande, ombonat och trivsamt.

Spara yta

Välj mellan att ha spotlights på rad i en skena, eller grupperade på en rund plafond. En takplafond med spotlights är ett bra val av allmänbelysning när man inte vill göra av med så mycket av takhöjden eftersom den monteras nära taket.

Vill du att plafonden tar så lite plats som möjligt? Se till att välja en med LED-armatur som tar mindre plats än en traditionell plafond. Hos oss finns spotlights i olika färger såsom vit, matt svart, nickel och antik mässing. Komplettera med någon av våra många ljuskällor för att hitta rätt ljustemperatur till ditt rum.

Hitta rätt ljus

Behöver du både kunna ljusterapi och mysbelysning? För maximal flexibilitet, är dimbara spotlights det bästa valet. Med dimbara ljuskällor kan du växla mellan full styrka och mer stämningsfull belysning och anpassa ljuset efter årstid och tid på dagen.