Nr 1 | Sov i rätt säng

Sov i rätt säng

Du sover en tredjedel av ditt liv så unna dig en bra säng! Den ska följa din kropp, inte tvärtom. Om sängen ger stöd på rätt ställen och avlastar din kropp väl ökar förutsättningarna att du sover gott, vaknar utvilad och orkar med vardagen.

Utgå från dina sovvanor och behov. Vilken sovställning du har spelar stor roll i valet av säng. Låt oss guida dig till rätt komfort, bäddmadrass och även täcke och kudde.

Vår kunskap är lika stor som vårt sortiment är brett. Att vi kan erbjuda ramsängar, kontinentalsängar, ställbara sängar, extrasängar, bäddsoffor, madrasser för övernattning, loftsängar, våningssängar och mycket annat för sovrummet är en viktig del i vårt arbete med att skapa bästa tänkbara förutsättningar för ett hälsosamt och hållbart liv.

Bra sömnhygien handlar inte om tandborstning och ansiktstvätt utan om att din hjärna får ny energi, minnet uppgraderas och immunsystemet aktiveras när du sover bra.

Det vill vi att du ska göra!

Bäst i test, Verified Quality, Svanen, Astma & Allergiförbundets Svalan och OEKO-TEX® är exempel på utmärkelser och hållbarhetsmärkningar som visar att vi kan sängar och erbjuder det allra bästa.