Bäddmadrasser

15 varor
;

Sköna bäddmadrasser i olika storlekar

En bäddmadrass gör din nattsömn extra god. Bäddmadrassen ökar din sovkomfort väsentligt och hos oss på Mio har du alla möjligheter att hitta just den bäddmadrass som din kropp mår bäst av.

Varför ska man ha bäddmadrass?

Det finns många fördelar med en bäddmadrass. Den förlänger livstiden på din madrass och gör det lättare att hålla hela sängen fräsch – det går ofta att tvätta överdraget på bäddmadrassen. Vänd den dessutom en gång i halvåret så håller den formen och fräschören betydligt längre. En bäddmadrass hjälper också till att reglera din sovtemperatur och transportera bort fukt. Och framför allt hjälper den dig att få en skön sovställning, då du kan sjunka ner i underlaget och samtidigt få stöd för rygg och svank. Välj den bäddmadrass som passar din kropp och sovstil bäst, om du fryser eller är varm och föredrar att sova på rygg, mage eller sidan.

Vilken bäddmadrass är bäst för mig?

Våra bäddmadrasser finns i ett brett sortiment med många olika egenskaper, i alla standardstorlekar och för alla kroppar. Mår du bäst av Tempur-material som formar sig efter din kropp när du sover, eller är det en bäddmadrass med latexkärna som ger optimal tryckavlastning och effektivt leder bort överflödig kroppsvärme som passar dig bäst? Temperaturen spelar en viktig roll för vår nattsömn – så om du upplever dig varm om nätterna kan bäddmadrassen Cool med dess kylande egenskaper vara ett toppenval för dig. Oavsett bäddmadrassens material och tjocklek hittar du alternativ i storlekarna 80-, 90-, 105-, 120-, 140-, 160-, 180-, eller 210 cm.

Kom in till oss på Mio så hjälper vi dig i ditt beslut att få den bästa nattsömnen och att hitta den bäddmadrass som passar för dina behov. Du kan också kontakta oss för att boka tid hos någon av våra sängexperter.