Skummadrasser

2 varor
;

Skummadrasser i olika storlekar

Oavsett om du ska använda den till gästsängen, barnsängen, dagbädden eller själv sova på den varje natt, har vi på Mio bekväma skummadrasser som du blir nöjd med.

Med en skummadrass från Mio får du god komfort tack vare den tjocka stoppningen av profilerade polyeter. Skummadrassen är praktiskt vändbar och placeras direkt på en sängbotten med lameller. Den ger god tryckavlastning och funkar därför såväl i gästsängen, loftsängen, barn- eller tonårssängen, som i din säng där du sover varje natt. Vill du öka komforten ytterligare kompletterar du med en bäddmadrass ovanpå. Alla våra skummadrasser på Mio har avtagbara och tvättbara överdrag. Kompletterar du med ett madrasskydd hjälper den dig att hålla din skummadrass fräsch ännu längre.

Vilken storlek behöver jag på skummadrassen?

Oavsett om du behöver en skummadrass för familjesängen med 120 cm bredd, eller skummadrass till barnets växasäng hittar du den hos oss på Mio. Vi har skummadrasser i storlekarna 80-, 90- och 120 cm, men också för en växasäng på 70x120 cm. Och när ditt barn växer och sängen görs större lägger du bara till den extra, tillhörande biten på 50 cm. Praktiskt och bekvämt.