Mys till det med får- & lammskinn fäll

Finns det något härligare än att mysa på en mjuk fårskinnsfäll? Hos Mio hittar du ett stort utbud av olika typer av fårskinnsfällar, lammskinn och fällar gjorda i konstmaterial. Fårskinn är väldigt användbara, och förutom att de bidrar med värme och mys, så är de också en tidlös inredningsdetalj till hemmet. Lägg en fårfäll i barnvagnen för att hålla de minsta varma, eller lägg en konstfäll i fåtöljen för att addera lite stil. Att hänga en konstfäll över stolsryggen är ett enkelt knep att få en lite mer rustik stil i hemmet, och samtidigt skapa en riktigt ombonad känsla.

Skinn & fällar

Skinnfällar och lammskinn kommer i flera olika nyanser; grå, beige och brun och hos oss hittar du också konstfällar. Vi har fällar som passar att lägga i soffan, på sittbänken i hallen eller varför inte i möblerna i uterummet? Eller varför inte fånga vinters uteliv med ett varmt och gosigt fårskinn? Perfekt att lägga i pulkan eller på en kylig bänk. Oavsett vad som passar dig bäst är det perfekt att ha ett lurvigt lammskinn eller två med i packningen.

Håll din skinnfäll fräsch länge med hjälp av en klädvårdsrulle, och fläckar kan du torka bort med en lätt fuktad trasa. Skaka ditt lammskinn ibland, och använd en mjuk borste för att borsta skinnet då och så, så håller du den välvårdad längre.

Köp ditt fårskinn i någon av våra butiker, eller köp online på mio.se.