Soffor

361 varor
;
Visar 24 av 361 produkter

Soffor med oändliga valmöjligheter

Kanske drömmer du om en hörnsoffa, divansoffa med schäslong eller en skinnsoffa? Välj och vraka bland alla våra olika soffgrupper och modeller! Ingens drömsoffa är den andra lik. Därför har vi på Mio ett stort urval av olika soffor och oändliga valmöjligheter när det gäller tyger, färger och armstöd. Allt för att du ska kunna göra just din drömsoffa till verklighet.

Eftersom soffan är en så viktig plats i hemmet är det förståeligt att du vill hitta en du kommer trivas med riktigt länge. Vardagsrum och soffor är platser tillägnade lika mycket vila och återhämtning – som skratt, umgänge och samtal.

Tänk på att välja en som passar lika bra in i ditt hem som i din familj. Det sker att familjen kanske växer eller så vill man bara skapa en ny kombination för att förändra. Gör det enkelt genom att välj en modulsoffa som ger dig möjligheten att bygga om och ut soffan när man känner för det.

Konfigurera din egen unika soffa

Visste du att du kan konfigurera din soffa och skapa en alldeles unik möbel? När du klickar dig in på soffan du är intresserad av kan du göra olika val, exempelvis ben, armstöd, tyg, färg och om du vill ha fast eller avtagbar klädsel. Testa själv! Valmöjligheterna varierar mellan våra serier och du kan alltid kontakta oss eller besöka oss i butik för att höra mer.

Soffor i olika modeller för varje stil och behov

När det kommer till att välja den perfekta soffan för ditt hem, öppnas en värld av möjligheter med olika modeller som passar både din stil och ditt rum.

De vanligaste modellerna är en rak 3-sits soffa, en divansoffa eller en U-soffa. Beroende på hur ditt rum ser ut där du ska placera soffan kan du behöva anpassa modell efter ytan. Mät gärna upp ytan där du ska placera din soffa med till exempel maskeringstejp. Då ser du tydligt hur stor plats soffan tar i rummet och får en god idé om vilken storlek på soffa du ska leta efter.

Oavsett om du föredrar en klassisk 2-sits, vill omfamna elegansen av en schäslong eller skapa ett stort sällskapsrum med en U-soffa, så finns det en soffamodell för dig. Utforska vårt varierade utbud och låt soffan bli den centrala punkten för både stil och komfort i ditt hem. Med dessa olika modeller blir valet av soffa inte bara en praktisk nödvändighet utan även en möjlighet att uttrycka din personliga smak och livsstil.

På jakt efter soffor till bra pris? Eller letar du efter en prisvärd kampanj på soffor?
Här hittar du alla prisvärda och aktuella kampanjer på soffor.