Juldekoration

3 produkter
 • Hjärta
  Hjärta
  Ljusstake, L 8 cm
  39:-
 • Outlet -70%
  Wave
  Wave
  Ljusstake, H 19 cm
  120:-
  399:-
  120:- tidigare lägsta pris
 • Outlet -51%
  Helga
  Helga
  Bordsdekoration, placeringskort, H 5,5 cm, 6-pack
  34:-
  69:-
  34:- tidigare lägsta pris

Sätt rätt stämning med juldekorationer

Skapa den perfekta julstämningen i både det klassiska och moderna hemmet med vårt mångsidiga utbud av juldekorationer. Julpynt har en magisk förmåga att sprida julglädje i alla typer av hem. Oavsett om du föredrar en minimalistisk julstil eller traditionella dekorationer kommer du att hitta allt du behöver i vårt omfattande julsortiment.

Hur pyntar man med juldekorationer?

Juldekorationer är en viktig del av att sätta den rätta stämningen för julen, och stilen kan anpassas efter din personliga stil. Vissa älskar att överdådigt dekorera sina hem under julen, medan andra föredrar en mer enkel och sparsmakad approach. Oavsett vad du föredrar, finns det dekorationer som passar just ditt hem och din smak. När julbordet nalkas är det dags att sätta stilen med en harmonisk och inspirerande juldukning. Våra vackra fat och tallrikar är perfekta för att framhäva julstämningen på ditt bord. Du kan skapa en imponerande juldukning med det lilla extra som verkligen sätter tonen för firandet.

Hur ska man göra med julgran?

Julen är inte riktigt komplett utan en praktfull julgran och juldekorationer. Hos oss hittar du julgran med inbyggd belysning, vilket gör pyntningen enklare än någonsin. Med 300 LED-lampor kommer granen att lysa upp ditt hem och skapa den perfekta julstämningen. Häng upp tomtar, julgranskulor och andra juldekorationer för att göra granen personlig och unik. Endast din fantasi sätter gränserna, så mixa och matcha för att skapa din drömgran. Så plocka fram granen, ditt favoritjulpynt och tänd ljusen. I vårt breda julsortiment hittar du allt du behöver för att skapa den perfekta julstämningen. Oavsett om det är juldekorationer ute, adventsljusstakar, julstjärnor, jultomtar, julgardiner, eller någon av de andra juldekorationerna och belysning som du kan tänkas behöva. Nu är det dags att klä ditt hem i julskrud och göra det till den mest underbara platsen att fira jul.

Julens stilar

Dags att komma i julstämning? Oavsett om du älskar rött och tomtar eller föredrar naturtoner med inslag av grönska så finns allt för årets mysigaste högtid hos oss. Julen ser inte likadan ut i alla hem och brukar inte heller dra igång vid samma tid hos alla. Självklart går det att smygstarta redan nu om din jullängtan är stor. Börja gärna med att Inspireras av våra julstilar. Vilken av dem passar dig?

1. Naturligt juligt

Låt en stämningsfull, men samtidigt avslappnad och enkel stil, smyga in julen hemma hos dig. Den är sådär lite lagom julig med en nedtonad färgpalett. Inred ganska sparsamt, med mjuka och milda kulörer som gör sig fint tillsammans med julens grönska och belysning. Naturnära neutraler bidrar till en genuin och rustik känsla. Den förstärks med material som trä, linne och mjuk fårull. Det här är en lite mer försiktig och diskret jul – stillsam och vacker i sitt enkla uttryck. Många stjärnor och ljusslingor ger, tillsammans med vita julblommor och skira gröna kvistar, den där magiska stämningen som hör julen till.


2. En traditionell juldröm

Den här klassiska julstilen med mycket rött, grönt, tindrande ljus och tomtar kommer nog alltid vara omåttligt populär. Hela hemmet andas jul och det är välpyntat inför den stora dopparedagen. Det doftar pepparkaka, apelsin och hyacint i en salig blandning. Små sockerbagare, förväntansfulla inför tomtebesök och godisbak, petar förundrat på allt från knäcken – som aldrig stelnar – till julkrubbans välkända figurer. Inred hemtrevligt och ombonat med mjuka mattor, sköna plädar kuddar på rad. Självklart en duk på långbordet där efterlängtade stunder tillsammans väntar. Låt gärna en korg med omslagspapper och snören stå framme så klappar kan slås in när tillfälle ges. Med amaryllis, en ljuskrona pyntad med röda bär och en vacker jullåt så är du i hamn.


3. Harmoniskt vitt

Alla drömmer vi om en vit jul, även om det inte alltid är fallet. Men låt ute bli det nya inne trots väder. Vad kan väl vara mysigare än att inreda uteplatsen eller balkongen inför jul? Härligt att samla familj, släkt och vänner och låta dem glittra ikapp med istapparna. Med ljusslingor, gosiga fårskinnsfällar, värmande plädar och lysande stjärnor formar du ditt eget julparadis med himlen som tak. Tända ljuslyktor känns välkomnande och varför inte en eld som livar upp och ger värme. Med hyacinter, granris och en fin krans skapar du snabbt en fin julkänsla. Lys upp med stämningsfull utebelysning, häll upp den rykande heta glöggen eller chokladen och dra på vantarna. Det blir mysigt oavsett om det är snö eller tö!