Ljusstakar

33 varor
;

Höj inredningen med ljusstakar

Ljusstakar skapar feststämning på middagsbordet, förgyller helgfrukosten eller ger en fridfull känsla en vardagskväll. Med levande ljus på rätt ställe i hemmet är det lätt att skapa en hemtrevlig och mysig känsla. Även LED-ljus ger ett behagligt sken.

Hos Mio hittar du allt från klassiska kandelabrar, golvljusstakar och ljusstakar för väggar och bord till glimrande lyktor och rustika lanternor i olika färger och material.

Punktbelysning på väggar och golv

Med väggljusstakar och golvljusstakar kan du skapa en varm punktbelysning i ett rum som får det att kännas inbjudande. Golvljusstakar passar lika bra i köket som i vardagsrummet eller varför inte bredvid badkaret. De kan också passa bra i en längre hall eller på varsin sida om en dörr. Golvljusstakar i olika höjder är vackra att arrangera i grupp, men de kan vara majestätiska på egen hand också. Skapa en vacker och iögonfallande vägg hemma med levande ljus. Hos Mio hittar du en mängd olika väggljusstakar och lampetter, med eller utan speglar. Spegelglaset hjälper till att sprida skenet i rummet och skapa vackra reflektioner. Vissa lampetter är vackrast ensamma medan andra passar bra i par eller grupp.  

Bordsljusstakar

Låt vackra ljusstakar i mässing eller kristall förgylla dukningen på middagsbjudningen och tänd LED- eller kronljus för den rätta feststämningen. Om du är ute efter en lite råare känsla hittar du också snygga ljusstakar i cement, stengods och keramik hos Mio.

Varför inte skapa ett vackert arrangemang med hjälp av levande ljus eller LED kronljus tillsammans med en vas eller något prydnadsföremål? Variera samma ljusstakar genom att kombinera med ljus i olika färger och stilar. Vad sägs om en ljusstake som passar lika bra till värmeljus som till antikljus, rustikljus och kronljus? Det är möjligt tack vare ljushållare som är smalare i botten och bredare upptill.

Ljus efter säsong

Du kan enkelt förändra ljusstakar med olika typer av dekoration efter säsong och årstid. Dessutom kan du variera känslan i rummet genom att matcha ljusstakar med färgade ljus efter säsong eller klassiska vita ljus. En ljusstake med plats för fyra ljus kan bli en vacker adventsljusstake i december med juldekorationer och gröna blad eller mossa. Samma ljusstake kan sprida en härlig sommarstämning med snäckskal och blommor under årets ljusare årstider.

Variera med ljusfat

Ett annat populärt sätt att lysa upp rummet och sprida värme är genom blockljus och ljusfat. Men du kan också använda andra slags ljus till ljusfaten. Med ett stort och vackert fat i metall med magnetiska ljuskoppar kan du enkelt kan flytta runt ljusen så att olika utseenden skapas. Köp gärna till något av våra passande kronljus av hög kvalitet eller använd ljus med LED-belysning för ett vackert sken. Välj mellan små och stora ljusfat och kombinera blockljus i olika höjder för att sprida ljuset på bästa sätt.

I Mios sortiment finns ljusstakar för alla hem och rum. Välkommen in till någon av våra butiker för att utforska vårt sortiment av ljusstakar för alla tillfällen, eller köp dem online på mio.se!