Ljuslyktor

41 varor
;

Ljuslyktor som höjer inredningen

Genom levande ljus på rätt ställe i hemmet är det lätt att skapa en hemtrevlig och mysig känsla. Även LED-ljus ger ett behagligt sken. Hos Mio hittar du allt från glimrande ljuslyktor till rustika lanternor i olika material för inomhus- eller utomhusbruk. Vi har stor variation på ljuslyktor i alla färger. Hos oss kan du hitta lyktor som är svarta, vita, gröna, ljusrosa, lila, blå, bruna, guldfärgade och mönstrade. I vårt sortiment hittar du också lyktor i olika material som aluminium, järn och glas.

Skapa punktbelysning

Att ha många mindre ljuskällor utspridda på olika nivåer i rummet är ett härligt sätt att skapa varm punktbelysning. Låt vackra ljuslyktor komplettera dukningen på middagsbjudningen eller tänd värmeljus eller batteriljus i en stämningsfull ljuslykta i köket. Med ljuslyktor för värmeljus är själva lågan skyddad och ljuset sprids på ett annat sätt än i en högre ljusstake vilket gör att det är vackert att kombinera ljuslyktor med högre ljusstakar. Medan de höga ljusen kan ge mer ljus, formar ljuslyktor i olika material och utformningar ljuset i fantasifulla mönster.

Ljuslyktor i säsong

Du kan enkelt variera känslan i rummet genom att matcha ljuslyktor med färgade ljus efter säsong eller klassiska vita ljus. Dessutom kan du förändra dem med olika typer av dekoration efter säsong och årstid. Fyra ljuslyktor kan bli en vacker adventsljusstake i december med juldekorationer och gröna blad eller mossa. Samma ljuslyktor kan sprida en härlig sommarstämning med snäckskal och blommor under årets ljusare årstider.

Många användningsområden

I Mios sortiment finns ljuslyktor för alla tillfällen och rum. Många av dem passar lika bra i trädgården eller altanen som i vardagsrum och kök. Ljuslyktor kan också ha flera användningsområden eftersom de kan vara fina även när de är tomma eller med blommor i.

Ljuslyktor kan passa lika bra för värmeljus som för mindre blockljus vilket gör att du kan variera din inredningsstil. Varför inte skapa ett vackert arrangemang med hjälp av levande ljus eller LED kronljus tillsammans med en vas eller något prydnadsföremål? Blanda gärna stora och små ljuslyktor och ljushållare i olika färger och hitta din egen stil. Hitta dina favoriter hos Mio!

Välkommen in till någon av våra butiker för att utforska vårt spännande sortiment av ljuslyktor, eller köp dem online på mio.se!