Örngott

24 varor
;

Örngott i flera storlekar

Ett mjukt och behagligt örngott som skyddar din huvudkudde, och ger en skön känsla är bra att ha för en god natts sömn. Under en livstid vilar ditt huvud på ett örngott ganska många timmar, så det kan vara värt att välja med omsorg. Hos oss på Mio hittar du örngott i flera olika storlekar, färger och i olika material – hoppas du ska hitta något du gillar!

Örngott i satin

Örngott i bomullssatin är extra behagligt mot huden och även snällt mot håret. Dessutom ger det en lyxig känsla och elegant look i din säng. Satin andas och hjälper till att föra bort fukt från kroppen, så att du håller dig torr under natten. Samma luftiga känsla får du från örngott i bomull och örngott i linne.

Örngott i linne

Ett annat populärt material är linne som är bra på att transportera bort fukt och som ett slitstarkt material som har en snygg och levande struktur. Det blir dessutom snyggare med åldern och tål maskintvätt väldigt bra. Mios örngott i linne kan du tvätta i 60 grader i maskin.

Stort örngott till hotellkudde

Standardmåttet på örngott är 50 X 60 cm, som passar till normalstora huvudkuddar, men vi har också större örngott som passar hotellkuddar med följande mått: • 50 X 90 cm • 70 X 100 cm

Att använda dig av hotellkuddar är ett elegant sätt att förhöja känslan i ditt sovrum. Letar du efter ytterligare sätt att elevera din sovupplevelse kan du komplettera med en sängkappa.

Vita örngott

På Mio har vi örngott i flera olika färger men vitt örngott med svarta ränder tillhöra några av våra mest populära örngott. Med ett vitt örngott får du genast en ren och klassisk hotellkänsla, särskilt om du matchar med vitt påslakan i samma stil. Ett vitt örngott är också snyggt att matcha med ett i färg eller med mönster. I vårt stora sortiment av örngott finns det något för alla stilar!