Hotellkuddar

6 produkter
 • Tag 2 för 599:-
  Diplomat
  Diplomat
  Hotellkudde, fiber, 50x90 cm, mellan
  399:-
 • Tag 2 för 699:-
  Diplomat
  Diplomat
  Hotellkudde, fiber, 70x100 cm, mellan
  499:-
 • Tag 2 för 849:-
  Anemon
  Anemon
  Hotellkudde, fiber, 50x90 cm, mellan
  499:-
 • Royal
  Royal
  Hotellkudde, fiber, 50x90 cm, mellan
  Nytt lägre pris
  249:-
 • Tag 2 för 1.195:-
  Anemon
  Anemon
  Hotellkudde, fiber, 70x100 cm, mellan
  699:-
 • Bedford
  Bedford
  Hotellkudde, dun, 50x90 cm, mellan
  1.195:-

Stora och sköna hotellkuddar

Vem vill inte få samma känsla hemma i sängen som när du sjunker ner i en härlig, fluffig kudde på hotell? Stora kuddar kallas ofta hotellkuddar och vi på Mio kan självklart erbjuda dig ett genomtänkt sortiment av stora kuddar som ger din säng den där sköna och lyxiga hotellkänslan.

Varför ska jag välja en hotellkudde?

Hotellkuddar innebär inte bara att du kan sova extra skönt. De ger också en lyxig, inredd känsla i ditt sovrum. Lägg två hotellkuddar längst bak i bäddningen och några mindre framför och det känns genast mer ombonat och genomtänkt. Självklart har vi snygga kuddfodral och örngott som passar de olika storlekarna. Ta extra hand om din kudde. Skaka den ofta och komplettera med ett kuddskydd som du har under örngottet – då får den ett ännu längre liv.

Hitta rätt storlek på hotellkudde

Beroende på tycke och smak och dina behov har vi på Mio också flera storlekar på stora hotellkuddar i kombination med olika slags fyllning och höjd på kuddarna. Du ska kunna hitta en kudde som passar just dig. Hitta dem i storlekarna 50 x 90 cm, eller ännu större 70 x 100 cm. Du kan också välja mellan dun och fiberstoppning så att du får precis den där mjuka känslan mot huvud och nacke som du söker och kan slappna av hela natten. Sov på hotell, fast hemma.