Sängkappor

6 produkter

Piffa upp ditt sovrum med en underbar sängkappa från Mio!

Funderar du på hur du kan ge ditt sovrum en mysigare och mer stilfull atmosfär? En sängkappa är det perfekta sättet att förvandla ditt sovrum och skapa en ombonad känsla samtidigt som du skyddar den. Vi erbjuder ett brett utbud i olika stilar och material, inklusive linnekänsla, bomull och sammet, för att passa alla smaker och behov.

Varför välja en sängkappa?

Sängkappa eller inte? En sängkappa gör mer än att bara addera en känsla av elegans till ditt sovrum. Den fungerar också som en praktisk lösning för att dölja förvaring under sängen och ger en enhetlig look till hela rummet. Dessutom skyddar den din säng från damm och slitage, kanske skyddar den även madrassen från en klösande katt? Sängkappan kan därmed förlänga sängens livslängd.

Vilken längd ska sängkappan ha?

Våra kappor finns i olika längder för att passa olika sängstorlekar. Oavsett om din säng är 90 cm, 105 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm eller upp till 210 cm bred, har vi en kappa som passar perfekt. Vi erbjuder också sängkappa till hög kontinentalsäng för en elegant och välbalanserad look.

Sängkappor för alla stilar

Vårt sortiment inkluderar sängkappor med romantiska volanger för det lilla extra och släta för en mer minimalistisk look. Vill du skapa en enhetlig estetik i ditt sovrum? Våra sängkappor i sammet kan matchas med sänggavlar och gardiner för en sober och stilren atmosfär. Sängkappa och sänggavel kan verkligen lyfta intrycket i sovrummet.

Hur bäddar man med sängkappa?

Att bädda med en sängkappa är enkelt och ger ett elegant intryck. Börja med att fördela kappan jämnt runt din bädd och se till att den når golvet på ett snyggt sätt. Du kan också experimentera med att vika eller stryka den för olika effekter. Kombinera även kappan med matchande sängkläder, prydnadskuddar och filtar för en komplett och inbjudande look.

Fördelar med Mio's Sängkappor:

  • Bred variation av storlekar: Från 90 cm till 210 cm i bredd.
  • Materialkänsla: Välj mellan linne, bomull och sammet för att skapa din perfekta bäddning.
  • Stilalternativ: Från romantiska volanger till släta och minimalistiska stilar.
  • Brett utbud av färger: Oavsett om du gillar vit, grå, ljusgrå, beige eller lite mer färgsprakande nyanser finns det i vårt sortiment.
  • Extra höjd för kontinentalsängar: Ge ditt sovrum ett elegant uttryck med våra sängkappor speciellt designade för kontinentalsängar.

Satsa på stil och komfort. Oavsett om du föredrar linnelook, bomullskänsla eller romantiskt volang, har vi något för varje sovrum. Utforska vårt sortiment online eller besök din närmaste Mio-butik för att hitta den perfekta produkten för ditt rum. Ge ditt sovrum den omsorg och uppmärksamhet det förtjänar med en sängkappa som andas stil och mysighet.