Sängkläder

77 varor
;
Visar 24 av 77 produkter

Snygga och sköna sängkläder

Förändra och förnya sovrummet med nya sängkläder. Att byta textilier är ett av de absolut snabbaste och smidigaste sätten att förändra ett rum; inte minst sovrummet. Därför hittar du här ett stort utbud av olika sängkläder som kan förändra eller förstärka din inredning. Och ärligt talat – finns det något skönare än att somna i en helt nybäddad säng?

Lyxiga sängkläder förhöjer känslan i sovrummet

Våra överkast, lakan, påslakanset och örngott finns i flera olika färger och mönster och passar både till enkelsäng och dubbelsäng. Så oavsett om du föredrar dova och diskreta färger på ditt påslakan, eller hellre vill ha mönstrade varianter i sängen, så har vi på Mio ett brett utbud att välja mellan. Och du handlar dem enkelt online hos oss!

Sängkläder i linne, satin och percale

I dag finns det många sköna och lyxiga material att välja mellan när det gäller sängkläder. Du kanske vill ha lakan i bomull, eller glansig satin, krispig percale eller mjukt linne? På Mio hittar du sängkläder i alla dessa sköna material. Många av våra påslakanset är dessutom kvalitetscertifierade med Öko-Tex.

Hur bäddar man med sängkappa?

Ett bra sätt att förhöja känslan i sovrummet är att matcha dina sängkläder med en sängkappa. Att bädda med en sängkappa är enkelt och ger ett elegant intryck. Börja med att fördela kappan jämnt runt din bädd och se till att den når golvet på ett snyggt sätt. Du kan också experimentera med att vika eller stryka den för olika effekter. Kombinera även kappan med matchande prydnadskuddar och filtar för en komplett och inbjudande look.