Dags att nystarta hemmet

Låt hösten bli en riktig nystart

Hösten är här och allt drar i gång. Det är dags för vardag med skola, jobb, kvällsaktiviteter, läxläsning, köttfärssås och träning. Efter en lång skön sommar är du redo att starta om. Är även ditt hem redo? Gå igenom rum för rum och se över om något saknas eller om du vill förnya något!

Oreda hej då – köp en byrå!

Hallen är det första du möts av när du kommer hem – därför är det extra viktigt att den känns inbjudande. Med bra förvaring, gott om plats för alla ytterkläder och bra belysning kommer du långt. Det är skönt med ordning och reda även i sovrummet. Komplettera garderoben med en byrå och gärna även hyllor, korgar, klädhängare och förvaringslådor.

Låt mattan förstärka din stil

Vi har mattor i olika mönster, material och storlekar. Små och stora. Korta och långa. Runda och rektangulära. Släta och lurviga. Enfärgade och mönstrade. Vad gillar du? Tänk på att mattan gärna får fungera fint med resten av inredningen och förstärka din egen personliga stil.

Tips! Vill du ha hjälp med att hitta rätt matta? Vi har samlat fakta och tips för att du lättare ska kunna välja rätt matta till ditt hem. Här hittar du vår stora mattguide.

Lys upp hemmet

Belysningens tid är nu. Mörkret smyger sig på och det är kanske dags att hitta nya lysande favoriter till hemmet? Hitta lampor som hjälper till att förstora rummet, förstärka stilen och framhäva fina detaljer.

Tips! Vill du ha hjälp med att hitta rätt belysning? Kolla vår guide!

Dags för reflektion

Inred med speglar som ger ljus, rymd och liv till ditt hem. Genom effektfulla reflektioner går det bra att trolla med ett rums storlek. Placera gärna spegeln så att dagsljuset faller mot den – och låt en lampa ge spegeln ljus när mörkret faller.


Låt dig inspireras, informeras och guidas här på mio.se! Det händer ibland att produkter som finns med i bilderna har utgått och därmed inte kan köpas. Förhoppningsvis kan du i så fall hitta en liknande produkt i vårt sortiment och ta med dig tipsen och idéerna till ditt hem.