Krokar & hängare

31 varor
Miljö
Produkt
;
Visar 24 av 31 produkter

Ordning och reda med krokar och hängare

Krokar och hängare är praktiska komplement för att förvara och skapa ordning och reda i hemmet. Hos Mio hittar du ett stort sortiment av enskilda väggkrokar och kroklister med flera krokar monterade på en och samma list. Dessa kroklister är perfekta när man behöver ha upphängning av kläder, väskor och andra accessoarer i hallen, badrummet eller sovrummet. En kroklist eller väggkrok är också smart att ha i tex förråd och garage för att hänga det som behöver förvaras smart.

Klädställ och tamburmajor

Att hänga upp kläder är ett bra sätt att förlänga levnadslängden på dina plagg. Om de hängs upp slipper de bli skrynkliga och dessutom håller de sig snygga och fräscha längre. Hos oss hittar du flera olika lösningar på att hänga upp kläder; klädställ och tamburmajor som passar för hallen, där man kan hänga upp ytterkläder, ryggsäckar och annat dels på krokar men också på galgar. Och för sovrummet har vi herrbetjänt och klädhästar som är ett utmärkt sätt att förvara kläder på. En klädhängare eller en klassisk herrbetjänt är inte bara bra för kläderna, det adderar också lite stil och ordning i sovrummet.

Galgar och klädhängare

Bra galgar och klädhängare som håller plaggens form är inte bara bra att ha i garderoben - de kan du ju också hänga upp på väggkrokar eller klädställ. Ju bättre du kan hänga dina kläder på galgar, desto snyggare håller sig dina plagg. Hos oss på Mio hittar du galgar och klädhängare i olika material och även praktiska flerpack. Välkommen in till någon av våra butiker eller köp väggkrokar, kroklister och klädhängare online på mio.se!