Skänkar

17 varor
;

Skänkar med dold och öppen förvaring

En skänk är lika praktisk som iögonfallande. Förutom att den ger dig praktisk förvaring i ditt hem, så kan den också vara pricken över i:et när det gäller inredningen i tex ett vardagsrum eller en matsal. Och en skänk, eller ett sideboard som det ibland också kallas, är också den perfekta möbeln att ställa vackra saker på, som blomvaser, skulpturer eller varför inte en snygg drinkbricka? Vankas det stor middag kan skänken eller sidobordet också fungera som buffébord, samtidigt som du lätt kommer åt tallrikar, servetter eller vinglas.

Skänk, sideboard, buffé

Oavsett vad du väljer att kalla denna smarta och snygga möbel, så har vi ett stort utbud att välja från. Hos Mio hittar du skänkar i olika träslag som massiv ek, återvunnet trä, svartbetsad björkfanér, skänkar i trä och rotting, vitbetsad ekfanér och i metall. Våra skänkar kommer också i olika storlek och olika höjd, som passar både det lilla som stora rummet. Våra skänkar, sidobord och bufféskåp kommer i olika stilar, som gör det enkelt för dig att matcha dem med dina övriga möbler där hemma.

Skänk med förvaring

Skänkens förvaring utgörs av hyllor, ofta med skåpsdörrar, så kallad dold förvaring och vi har skänkar med både dold och öppen förvaring. Här bestämmer du om du vill gömma dina saker, eller visa upp dem i ett sideboard med öppna hyllor. Vi har också skänkar med dörrar eller skjutdörrar och skänkar med både lådor och dörrar. En skänk gör sig lika bra i matrummet eller hallen som i vardagsrummet eller på hemmakontoret. Välj en skänk som ger både praktisk avlastningsyta och förvaringsmöjligheter. Välkommen in till någon av våra butiker, och titta närmare på de olika möjligheter vi har inom skänkar, och vilka möbler som passar till. Självklart köper du enkelt din skänk online på mio.se.