Förvaringslådor & korgar

38 varor
;

Skapa ordning med förvaringslådor och korgar

Dräller det av småsaker hemma som skulle behöva förvaras i lådor eller korgar? Förvaringslådor och korgar kan rädda vilket hem som helst från kaos, och skapa ordning samtidigt som dessa små förvaringslösningar kan addera en stor portion stil till ditt hem. Organisera ditt hem med smart och stilren småförvaring med hjälp av våra produkter - här hittar du praktiska förvaring och dekorativa förvaringskorgar, så att alla småsaker äntligen kan få ett eget hem i hemmet.

Låda, box eller förvaringskorg?

I vårt sortiment hittar du olika typer av korgar i olika färger som kan husera allt från barnens lego i barnrummet, vantar och mössor i hallen, till sladdar och laddare i tv-rummet. På Mio hittar du också större korgar som du kan använda som tvättkorg i tvättstugan eller badrummet, och korgar som passar i köket.

Vi erbjuder också olika typer av förvaringslådor och boxar - perfekt för att förvara posten i hallen, hemliga prylar i bokhyllan eller veden vid öppna spisen.

För att komplettera vårt sortiment av förvaringslösningar erbjuder vi också ett utbud av dekorativa lådor och boxar, inklusive förvaringslådor med lock, som inte bara är praktiska utan också ger en stilfull touch till ditt hem. Våra dekorativa lådor och boxar finns i olika utföranden och material, från eleganta träboxar till moderna plastlådor och mjuka tygboxar. Dessa är perfekta för att förvara små föremål som smycken, fjärrkontroll, nycklar eller andra hemliga prylar på ett organiserat och attraktivt sätt. Med vårt urval av dekorativa förvaringslådor och boxar kan du både hålla ordning och skapa en personlig touch i hemmet.