Sittbänkar

4 produkter
 • Kampanj -8%
  Energy
  3 varianter
  Energy
  Sittbänk
  5.995:-
  6.495:-
 • 500:- rabatt
  Asperö
  3 varianter
  Asperö
  Sittbänk
  5.495:-
  5.995:-
 • New York
  9 varianter
  New York
  Sittbänk med förvaring
  3.495:-
 • Särö
  3 varianter
  Särö
  Sittbänk med förvaring
  5.495:-

En sittbänk eller sängbänk är skön att ha i sovrummet och det adderar också lite snygg stil. Hos oss på Mio hittar du sittbänkar i olika stilar och storlekar och som passar att sitta och vila på, eller förvara sängkläder och annat i. En sittbänk passar utmärkt att placera vid sängens fotsida, eller på annan plats i rummet där du kan tänkas behöva sittplats. Sittbänken döljer också madrasser och sängkläder på ett snyggt sätt, lite beroende på vilken höjd du väljer.

Sittbänk med förvaring

Flera av våra sittbänkar har inbyggd förvaring, vilket underlättar när du tex vill plocka undan sängkläder, överkast och annat. Här kan du också passa på att gömma saker som du inte vill ha stående framme på dagarna. Dessa sittbänkar har stoppade lock som stängs mjukt. De vanligaste storlekarna i Mios sortiment är 120 cm och 140 cm breda sängbänkar.

Sittbänk i sammet

En sängkista, eller sängbänk är snygg att ha i matchande tyg med sängen eller sänggaveln, och i vårt sortiment hittar du flera modeller som matchar. Vi har också sittbänkar i sammet, som du kan välja i flera olika färger. Dessa sittbänkar har också olika ben, som också kan matcha dina sängben.