Sänglådor

2 produkter
 • Nora
  2 varianter
  Nora
  Sänglåda till våning- och familjesäng, 2-pack
  1.595:-
 • Nora
  2 varianter
  Nora
  Sänglåda till växasäng
  899:-

Sänglådor för extra förvaring

Om man bor litet eller har behov av extra förvaring är sänglådor en smart lösning. Genom att placera en sänglåda under sängen får du extra förvaringsplats och utnyttjar oanvänt utrymme riktigt bra. Dessutom sparar du på yta som behöver dammsugas, och de mindre slipper oroa sig för okända varelser som kan tänkas gömma sig under sängen!

Sänglåda med hjul

På Mio har vi flera sänglådor med hjul som gör det enkelt att rulla in och ut lådorna. En sänglåda är en fiffig förvaringslösning och ger dig möjlighet att plocka undan sängkläder, kläder eller säsongsplagg som inte behöver ligga framme. Att använda en sänglåda gör också att du slipper ha enskilda saker stående under sängen där de lätt samlar damm, nu kan du i stället samla allt i en låda och få en bra överblick över dina saker. En sänglåda med hjul säkerställer också att du inte skadar golvet och gör det lätt att rulla ut den när det är dags att dammsuga.

Sänglåda som matchar sängen

I vårt sortiment hittar du sänglådor som är klädda och som passar flera av våra sängar och beroende på vilken storlek du har på sängen, kan du också använda flera olika lådor att ha under sängen. Tex till vår familjesäng Nora, får du plats med två lådor i samma vita färg och som matchar sängen. Eller vår sänglåda Roma eller New York som är klädd i tyg och finns i tre olika nyanser som passar våra sängar. Dessa kan man antingen placera på sängens kortsida (90 cm) eller två längs sängens långsida.