Hyllor

53 varor
;

Hyllor och hyllsystem för alla rum

En hylla kan fungera både som praktisk förvaring och som plats att placera vacker dekoration på. Hyllor passar i alla hemmets rum och hos Mio hittar du hyllor för vardagsrummet, hyllor med smart förvaring för hallen, hyllor för sovrummet och barnrum och hyllor som du lätt hänger på väggen. Är du på jakt efter en steghylla har vi det också!

Bokhyllor på Mio

Våra bokhyllor kan du så klart fylla med böcker, men också de dekorativa minnessaker eller inredningsdetaljer som lyfter ditt hem stilmässigt. Hos Mio hittar du bokhyllor i olika material som ek och metall, och med helt öppna hyllor. Vi har också traditionella bokhyllor och hyllor med inbyggda skåp, och med glasdörrar så att du också får en bokhylla med vitrinskåp. Perfekt att använda i vardagsrummet eller matsalen där du kan förvara vinglas och annat som du vill ska synas. Här finns det många möjligheter att anpassa bokhyllor i olika storlekar som passar just dina behov.

Vägghängda hyllor

Hyllor kan användas på många olika sätt. Söker du en vägghängd hylla, som du alltså kan hänga på väggen så har vi ett stort utbud att välja mellan. Vita vägghyllor i trä, vägghyllor i metall med hyllplan i glas, eller byggbara hyllor som fästs i väggen och där hyllplanen kan flyttas. En hylla för väggen passar bra i mindre rum, men även badrum, kök och i barnrummet.

Hatthylla & skohylla

Behöver du hyllor till hallen? På Mio hittar du hatthyllor i olika storlekar och material, så att du kan hänga ytterkläder och mössor och annat i hallen på ett snyggt sätt. Och självklart har vi passande skohyllor till hatthyllorna! Våra skohyllor och hatthyllor hittar du i olika färger som passar både en liten och en stor hall.

Välkommen in till någon av våra Mio-butiker för att titta närmare på våra hyllor, och ta hjälp av vår kunniga personal för att hitta rätt hylla för dig och ditt hem. Du kan också köpa din hylla online, på mio.se.