Garderober

13 varor
;

Garderober för bra förvaring

När det kommer till att förvara kläder är garderoben oslagbar. En bra garderob eller klädskåp ger dig möjlighet att skapa ordning, så att du kan ha en bra översyn av dina kläder, vilket underlättar ditt dagliga liv. Garderoben hjälper också till att hålla kläder fräscha och dammfria. Med en snygg garderob blir det också möjligt att addera lite stil till ditt sovrum eller walk-in closet. Så ett bra klädskåp ger dig smart och smidig förvaring för kläder, skor och accessoarer - och skapar ro i hemmet!

Garderob med lådor och hyllor

Hos Mio hittar du flera olika lösningar när det gäller garderober och klädskåp; vi har garderober med stång/skena där man hänger galgar, men också med lådor och hyllor. Då kan du hänga upp klänningar, byxor och skjortor, och sen förvara jeans, tröjor och annat i lådor och på hyllplan. Våra garderober kommer i olika storlek, allt från små garderober med 89 cm bredd, som passar till gästrum, barnrum eller den lilla hallen - till stora garderober som är 181 cm breda och som passar master bedroom, alltså det stora sovrummet eller den stora hallen.

Vit garderob och grå garderob

Finns det något fräschare än en vit garderob? På Mio erbjuder vi vita klädskåp, men också klädskåp sobert grå, som ger en snygg accentfärg till hallen eller sovrummet. Du kan också köpa till extra hyllplan om du skulle behöva. Kika in någon av våra butiker eller köp din garderob online på mio.se.