Inred ditt hem med doft

Upptäck våra doftljus, doftpinnar och rumsspray från välkända varumärket Clean.

Låt fräscha doftnoter som Rain, Fresh Linens och Warm Cotton sprida sig behagligt i ditt hem.

Rumsdofterna från Clean knyter an till övriga teman hos varumärket som älskats av människor världen över sedan lanseringen 2003. Tanken är att du ska kunna fylla ditt hem med samma väldoft som du älskar att bära själv. Det här är helt klart en doftfamilj som kommer att få flytta in i många hem och skapa såväl stämning som atmosfär.

Miljömedveten hållbar doftkollektion

Clean Reserve är en miljömedveten och hållbar doftkollektion som med sin stilrena design passar i alla hem. I kollektionen ingår:

  • Naturliga, sojabaserade doftljus som skapar en varm och fridfull stämning. De är etiskt framställda, 100% veganska och innehåller hållbara ingredienser. Glaset kan återanvändas som vas eller liknade. Upp till 40 timmars brinntid!

  • Doftpinnar som ger en behaglig och väldoftande atmosfär. 100% veganska oljor och naturliga stickor gjorda av rotting gör att doften som sprider sig i rummet är varaktig, ren och subtil. Doften varar i upp till 90 dagar.

  • Härliga linne- och rumssprayer som skapar en ren och behaglig känsla. Perfekta att fräscha upp exempelvis lakan och kläder med. Produkterna är tillverkade av hållbara ingredienser, har en stilren design och flaskan kan du återanvända som vas eller sminkborsthållare.

Enkla och välbekanta dofter

Clean var det första doftvarumärket i världen som tog tillvara på filosofin kring det enkla och miljövänliga för en hållbar skönhet. Randi Shinder, som står bakom märket, ville återskapa doften av den där rena känslan när man precis klivit ur duschen. Sedan dess har det tillkommit andra vardagliga, bekanta dofter ­som nytvättade lakan eller ett mjukt regn.

Hitta din favoritdoft!

Rain – med känslan av ett nyfallet sommarregn. Ger ett avslappnat och hemtrevligt intryck. En fruktigt svalkande doft.

Fresh Linens – kittlar dina sinnen och ger ett mysigt lugn. Frisk doft inspirerad av mjuka bomullssängkläder.

Warm Cotton – doft av varm bomull insvept i nytvättad fräschör. Ger ett inbjudande intryck med hög mysfaktor.