Mio och hållbarhet

Mios mission är att hjälpa kunder skapa hem att trivas i och vara stolta över. I den missionen ryms ett ständigt pågående hållbarhetsarbete. Om vi blickar tillbaka, har det genom åren handlat mycket om kemikalier och lagstiftning. Idag fokuserar vi på att tillsammans med dig och alla andra kunder arbeta för en hållbar möbelkonsumtion.

Hur du ska tänka? Börja med att välja med omsorg. Välj en säng som just du sover gott i, utformad för dig och som avlastar din kropp. Hitta en soffa som passar dig, ditt hem och din stil perfekt. En som fungerar för soffmys, även gästerna får plats i och gör att ditt vardagsrum känns härligt inbjudande. Leta tills du faller pladask för en matplats som du kommer trivas med länge. Matplatsen är hemmets hjärta och ska fungera för både middagar, sällskapsspel och läxor.

Tycker du att det är svårt att välja, så fråga oss! Vi finns här för dig. Och vet du vad du får på köpet? Jo, prisvärd kvalitet!

Håll utkik efter våra miljömärkta produkter. Vi har många och är särskilt stolta över de Svanenmärkta eftersom Svanen ställer bland de hårdaste miljö- och kvalitetskraven i världen. Visste du att Mio är störst i världen på Svanenmärkta möbler? Något vi är otroligt stolta över! Tillsammans bidrar vi på Mio med er kunder till en mer hållbar konsumtion. ♥