Season Sale på Mio

Under Mios Season Sale som pågår mellan 16/4-6/5 2024 kryllar det av bra erbjudanden i alla våra 74 butiker runt om i landet. Här kan du hitta våra populära sängar och soffor i olika storlekar till rabatterade priser.

Passa på att fynda möbler och inredning till ditt nya hem, eller passa på att uppdatera ditt befintliga bohag med nya möbler. Ge dig själv en ny stil, eller komplettera med praktiska möbler som förenklar livet. På Season Sale hittar du allt från stolar, soffor, vitrinskåp och sängar till inredningsdetaljer som mattor, lampor och sängkläder.

Season Sale på möbler och inredning

Vill du hitta bra och prisvärda erbjudanden när det gäller möbler och inredning för hemmet då har du hittat rätt! På Mios stora Season Sale har vi laddat med möbler för alla hemmets rum. I vårt stora sortiment hittar du dessutom produkter i olika prisklasser, från det enkla till det mer exklusiva av högsta kvalitet.

Välkommen in till någon av våra 74 butiker och kläm och känn på vårt sortiment! Självklart kan du också handla online på mio.se. Vi erbjuder alltid fri frakt om du hämtar i butik – click & collect.

Skynda att fynda – nu till fantastiska priser!