Mellandagsrea på Mio

Under Mios stora Mellandagsfest kryllar det av bra erbjudanden i alla våra 75 butiker runt om i landet, men också på mio.se. Här kan du bland annat hitta våra populära sängar och soffor i olika storlekar till rabatterade priser.

Passa på att fynda möbler och inredning till ditt nya hem, eller passa på att uppdatera ditt befintliga bohag med nya möbler och inredningsdetaljer. Ge dig själv en ny stil, eller komplettera med praktiska möbler som förenklar livet. På vår mellandagsrea hittar du allt från stolar, soffor, vitrinskåp och sängar till inredningsdetaljer som mattor, lampor och sängkläder.

2024 startar vår mellandagsrea den 23/12 kl 18.00 på mio.se. I butik öppnar vi upp portarna kl 10.00 den 25/12.

Kampanjpriser på möbler och inredning

Vill du hitta bra och prisvärda erbjudanden när det gäller möbler och inredning för hemmet, då har du hittat rätt! På Mios stora mellandagsrea har vi laddat med möbler för alla hemmets rum. I vårt stora sortiment hittar du dessutom produkter i olika prisklasser, från det enkla till det mer exklusiva av högsta kvalitet.

Välkommen in till någon av våra 75 butiker och upptäck vårt stora sortiment! Självklart kan du också handla online på mio.se. Vi erbjuder alltid fri frakt om du hämtar upp i butik – click & collect.

Passa på att fynda på Mios stora Mellandagsfest!