Naturligt juligt

Låt en stämningsfull, men samtidigt avslappnad och enkel stil, smyga in julen hemma hos dig. Den är sådär lite lagom julig med en nedtonad färgpalett. Inred ganska sparsamt, med mjuka och milda kulörer som gör sig fint tillsammans med julens grönska och belysning.

Naturnära neutraler bidrar till en genuin och rustik känsla. Den förstärks med material som trä, linne och mjuk fårull. Det här är en lite mer försiktig och diskret jul – stillsam och vacker i sitt enkla uttryck.

Många stjärnor och ljusslingor ger, tillsammans med vita julblommor och skira gröna kvistar, den där magiska stämningen som hör julen till.

Det är fint att sätta ihop flera olika dukar. Att blanda enfärgat och mönstrat ger en fin kontrast. Duka bordet med massor av LED-ljus som skapar fin stämning, samtidigt som du kan släppa oron över att barnen ska bränna sig. Ljusen kan dessutom lysa hela dagen lång utan att du behöver hålla koll. Det är bara att njuta av det mysiga julfirandet!

Att inreda med trä ger en varm känsla. Det är väldigt fint att kombinera ljusa träslag med gröna nyanser – gärna såväl på väggar som i växter och några utvalda kvistar.