Ljusslingor

10 produkter
 • Mistel
  NYHET
  Mistel
  Ljusslinga, L 180 cm
  249:-
 • Kampanj -50%
  Loop
  3 varianter
  Loop
  Ljusslinga, L 18 m
  139:-
  279:-
  223:- tidigare lägsta pris
 • Elias
  NYHET
  Elias
  Uteljusslinga, L 2,7 m
  599:-
 • Kampanj -51%
  Loop
  3 varianter
  Loop
  Ljusslinga, L 7 m, batteridriven
  39:-
  79:-
  63:- tidigare lägsta pris
 • Kiara
  2 varianter
  NYHET
  Kiara
  Ljusslinga, 3 m
  39:-
 • Crispy Ice
  NYHET
  Crispy Ice
  Ljusslinga för gran, H 196 cm
  299:-
 • Crispy Ice
  NYHET
  Crispy Ice
  Ljusslinga, istapp, L 590 cm
  249:-
 • Crispy Ice
  NYHET
  Crispy Ice
  Ljusslinga, nät, L 200 cm
  249:-
 • Disa
  NYHET
  Disa
  Ljusslinga
  99:-
 • Klara
  Klara
  Ljusslinga, L 3 m
  29:-

Sätt stämning med våra julslingor och utomhusljusslingor

Julen kan både vara mörk och kall men vi har lösningen! Lys upp ditt hem och skapa den perfekta julkänslan – vi har både ljusslingor för inomhus- och utomhusbruk. Oavsett om du föredrar en subtil belysning eller om du går all in med ljus, har vi det du behöver för att göra ditt hem festligt denna säsong.

Varför välja våra ljusslingor?

Vi förstår att varje hem är unikt, precis som varje person. Vårt stora utbud av belysning innefattar allt från traditionella julbelysningar till moderna LED-slingor. I mixen hittar du lätt något som faller dig i smaken.

Vad kan man göra med sin ljusslinga?

Möjligheterna är oändliga! Låt din kreativitet flöda och dekorera allt från balkonger och flaggstänger till trädgårdar och inne i ditt hus eller lägenhet. Skapa ett magiskt ljusspel som får grannarna att avundas.


 1. Balkongprakt: Klä in din balkong i en gnistrande ljuskaskad. Låt ljusslingorna slingra sig runt räcket eller skapa en vacker ljusram för din uteplats.
 2. Flaggstångssmycke: Gör din flaggstång till ett lysande konstverk. Slingra ljusslingorna runt flaggstången för att skapa ett imponerande skådespel som kommer att få din trädgård att sticka ut, särskilt under de mörka vinterkvällarna.
 3. Trädgårdsmagi: Belys din trädgård på ett förtrollande sätt genom att placera ljusslingor runt trädens grenar eller längs trädgårdsgångarna. Skapa en magisk atmosfär som förvandlar din utomhusmiljö till en drömlik plats.
 4. Inomhuscharm: Låt inte det festliga skenet stanna utomhus. Använd ljusslingor för att skapa en mysig atmosfär inomhus. Placera en LED ljusslinga längs fönsterbrädor, på middagsbordet, på hyllor eller runt speglar för att ge ditt hem en extra touch av julig värme.

Förvandla din utomhusmiljö till en förtrollande plats genom att använda utomhusbelysning på kreativa sätt. Häng utomhusljusslingor från taket på din terrass eller balkong för att skapa en stjärnhimmel som ger en romantisk och magisk atmosfär under kvällarna utomhus. Markera stigar och trädgårdsgångar med små lampor eller inbyggda ljus längs marken för att inte bara skapa vacker vägledning på natten utan också för att lägga till extra säkerhet. Använd små spotlights eller solcellslampor för att belysa speciella växter och blommor och lyft fram trädgårdens skönhet på ett förtrollande sätt. Placera lyktor på trappsteg eller häng dem från grenar i trädgården. Montera utomhusljusslingor på en vägg och skapa konstnärliga mönster eller ord, och ge därmed en modern känsla till din utomhusmiljö.

Utforska möjligheten att skapa egna ljusskulpturer genom att forma julslingor i intressanta former i trädgården. Kanske kan du forma fram din egna Rudolf? Skapa vacker ljusreflektion i vattnet genom att placera julslingor runt fontäner eller dammar och skapa därmed en lugn och rogivande atmosfär både för dig och djurlivet.

Med våra mångsidiga ljusslingor kan du skapa ett magiskt skimmer överallt där du vill sprida glädje och festlig stämning. Oavsett om det är inomhus eller utomhus, låt oss vara din kreativa följeslagare för att göra varje plats speciell och minnesvärd!

Vilka ljusslingor är bäst?

Vi har ett brett utbud med allt från traditionella slingor med glödlampor i led till moderna LED-ljusslingor. Välj det som passar din stil och skapa en unik atmosfär i ditt hem.

Hur mycket el drar en ljusslinga utomhus?

Våra ljusslingor är konstruerade för att vara energieffektiva och dra minimalt med el, så du kan njuta av den vackra belysningen utan att oroa dig för höga elkostnader.

Hur många lumen ska man ha?

Antalet lumen du behöver beror på storleken på det område du vill belysa. Våra ljusslingor finns i olika ljusstyrkor och som varm ljusslinga, kall ljusslinga och neutral för att passa alla behov.

Hur mycket drar en LED ljusslinga?

Våra LED ljusslingor är inte bara energieffektiva utan ger också ett vackert och klart ljus. Du sparar både på elräkningen och får ljusslingor utomhus som håller säsong efter säsong.

Hur sätter man upp julbelysning i träd?

Med våra utomhusljusslingor kan du enkelt slingra dem runt träden för att skapa en sagolik atmosfär. Se till att hitta ett lagom högt träd eller buske, gärna som är synligt från ditt fönster eller uppfarten, så att du kan njuta så mycket som möjligt. Sen är det bara fantasin som sätter stopp för hur din vinterträdgård ser ut. 

Hur mycket lumen behöver man utomhus?

Beroende på områdets storlek och önskad ljusstyrka erbjuder vårt sortiment julslingor med olika lumen. Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta den perfekta lösningen för dina behov. Utforska vårt stora utbud och låt ljuset sprida julglädje i ditt hem!