Wilma – älskad sedan anno 1998

Wilma har funnits hos oss sedan 1998 och är nog vår mest älskade möbelserie. Formgivarduon Olof Bratt och Katrin Kahl missade inga detaljer när de formgav Wilma. Serien finns som matbord, matstol, skänk, avlastningsbord och vitrinskåp.

Handens verk

Wilma är ett riktigt genuint hantverk. Materialen väljs noga ut av erfarna snickare, anpassas och sätts ihop för hand. Underredet, sargen och benen är av massivt trä, handmålade i vit lasyr.

Romantik

Wilma representerar den romantiska stilen i modern tappning och inga detaljer har lämnats åt slumpen. Serien är vacker och bjuder på stora valmöjligheter. Vår formgivarduo Olof Bratt och Katrin Kahl ville skapa en serie du kan njuta av i flera generationer.

Ett personligt val

Varje möbel har sin egen personlighet och fungerar både som dekorativ inredning såväl som förvaring av vackra ting. Serien passar lika bra i lägenheten eller villan som på släktgården tack vare sin tidlösa elegans.

1. Välj stol

Stolen i vit handmålad björk går att få med träsits eller klädd sits och finns i flera utföranden. Stolen går också att få som karmstol. 

2. Välj bord

Bordet i vit handmålad björk går att få som runt eller rektangulärt utförande. Bordsskiva finns i flera utföranden. De runda borden är förberedda för iläggsskiva och de rektangulära för tilläggsskiva. 

Hättor till stolssitsar

Hättorna är avtagbara och maskintvättbara. Finns i randiga utföranden som beige, blå och grå och i helfärgerna blå, brun, ljusbrun, mörkgrå och ljusgrå. 

Rekonditionering av Wilma

Även ett genuint hantverk behöver omtanke och kärlek. Är ditt bord eller dina stolar i behov av att lagas eller fräschas upp? Som en del i Mios hållbarhetsarbete erbjuder vi en rekonditioneringstjänst för Wilma-bord och Wilma-stolar.

Så här går det till:  

  • Lämna möbeln till din Mio-butik. 
  • Butiken skickar möbeln på rekonditionering. 
  • Möbeln rekonditioneras och skickas tillbaka. 
  • Du hämtar din rekonditionerade möbel. 

Prisexempel runt bord och sex stolar, från 8.195 kr.

Vill du veta mer? Kontakt din Mio-butik eller Mio kundservice.