Casa

Flexibelt bord i nutida design

Casa matbord med keramisk bordsskiva tål både värme och spill bra. Det är elegant i sitt utförande och de lätt utställda benen förstärker den moderna stilen. Ett flexibelt bord i nutida design som inte minst passar barnfamiljer bra.

Läs mer

Nordic

Skandinavisk känsla mjuka siluetter

Få till ett stilrent och enkelt uttryck med vackra Nordic, en matplatsserie som väcker känslan av det klassiskt skandinaviska. Mjuka siluetter ger en tidlös estetik som passar i många hem.

Läs mer

Cord

Med en form som överraskar

En möbelserie för dig som tycker om design och är ute efter ett modernt uttryck. Cord sticker ut och drar blickarna till sig. De dekorativa ribborna, skapade i ekfaner av massiva ekstavar, tillför bordet det lilla extra.

Läs mer

Woodenforge

En möbelserie av återvunnet trä

Woodenforge är en möbelserie tillverkad av återvunnet trä, märkt med FSC®. Woodenforge är en bred serie med produkter som passar i de flesta rum.

Läs mer

Tiffany

Elegans och lyxig karisma

Kan inte du heller få nog av det trendiga materialet marmor? Matbordet Tiffany med sin stenskiva av äkta italiensk marmor ger matplatsen en lyxig karisma.

Läs mer

Plaine

Klassisk design med enorma valmöjligheter

Med Plaine skräddarsyr du din matgrupp så den passar både dina behov och stilen i resten av bostaden. Mixa och matcha i oändlighet! Du bestämmer.

Läs mer

Wilma

Älskad sedan anno 1998

Wilma har funnits hos oss sedan 1998 och är nog vår mest älskade möbelserie. Serien är vacker och bjuder på stora valmöjligheter. Vår formgivarduo Olof Bratt och Katrin Kahl ville skapa en serie du kan njuta av i flera generationer.

Läs mer

Ekerö

Tidlös design som håller i generationer

Ekerö är ett stavlimmat matbord i massiv ek med snygga koniska ben. Ett riktigt bra val om du vill ha ett bord som håller sig fint länge.

Läs mer