Cord

– Med en form som överraskar

En möbelserie för dig som tycker om design och är ute efter ett modernt uttryck. Cord sticker ut och drar blickarna till sig. De dekorativa ribborna, skapade i ekfaner av massiva ekstavar, tillför bordet det lilla extra.

Läs mer

Woodenforge

– en möbelserie av återvunnet trä

Woodenforge är en möbelserie tillverkad av återvunnet trä, märkt med FSC®. Woodenforge är en bred serie med produkter som passar i de flesta rum.

Läs mer

Tiffany

– elegans och lyxig karisma

Kan inte du heller få nog av det trendiga materialet marmor? Matbordet Tiffany med sin stenskiva av äkta italiensk marmor ger matplatsen en lyxig karisma.

Läs mer

Plaine

– klassisk design med enorma valmöjligheter

Med Plaine skräddarsyr du din matgrupp så den passar både dina behov och stilen i resten av bostaden. Mixa och matcha i oändlighet! Du bestämmer.

Läs mer

Wilma

– älskad sedan anno 1998

Wilma har funnits hos oss sedan 1998 och är nog vår mest älskade möbelserie. Serien är vacker och bjuder på stora valmöjligheter. Vår formgivarduo Olof Bratt och Katrin Kahl ville skapa en serie du kan njuta av i flera generationer.

Läs mer

Edge

– flexibelt och tåligt i modern stil

Den tåliga bordsskivan i kombination med det stilrena intrycket gör att inte minst många barnfamiljer väljer det här bordet.

Läs mer

Ekerö

– tidlös design som håller i generationer

Ekerö är ett stavlimmat matbord i massiv ek med snygga koniska ben. Ett riktigt bra val om du vill ha ett bord som håller sig fint länge.

Läs mer