Matgrupper

439 varor
;
Visar 24 av 439 produkter

Matgrupper fyller dina behov i hemmet

Låt din matplats bli hemmets hjärta. Med en matgrupp som fyller dina behov, oavsett om du bor litet eller stort, kan det bli möjligt. Vi har matgrupper i alla stilar och funktioner. Kanske vill du helst ha en mindre matgrupp som snabbt kan omvandlas till en större när släkt och vänner kommer förbi? Eller är det en hel matsalsgrupp med plats för många som du söker?

Vilken matgrupp ska jag välja?

Oavsett om du söker en matgrupp med fyra, sex eller åtta stolar, med runt, fyrkantigt eller rektangulärt bord har vi färdiga förslag för dig. Men det finns också massor av möjlighet för dig som vill mixa och matcha bord och stol själv. Välj den inredningsstil som du gillar bäst. Kanske en rustik matgrupp i ek för att skapa känslan av det där franska lantköket? Eller ett köksbord i modern design med trä och metallkombination och tillhörande stolar? Vare sig du söker matgrupper i vitt, svart, metall eller olika träslag som ek, björk eller teak har vi olika förslag för dig.

Hur stor matgrupp ska jag ha?

Bor du litet men gillar att ha gäster? Inga problem. Med hjälp av våra smarta matgruppsserier har vi många förslag där du med hjälp av iläggsskivor och klaffar snabbt kan utöka antalet sittplatser. Vill du att alla ska se alla? Vi har runda matgrupper i flera storlekar och med iläggsskivor om du vill göra det ännu större. Tänk på att en rund matgrupp kan ta lite större plats än ett rektangulärt, men om du väljer ett runt bord med bara ett ben i mitten ser det både nättare ut och kan bli lättare att sitta flera runt. Vill du att dina gäster ska sitta länge? Sköna stolar ger långa middagar. Vi har matgrupper med både stoppade stolar, klassiska pinnstolar, bekväma karmstolar och mycket mycket mer.

Kom gärna in i någon av våra butiker och testa själv eller sök bland vårt stora utbud på mio.se. Vi hjälper dig att hitta rätt slags matgrupp för ditt hem.