Formge din Consul fåtölj

Du blir ett med fåtöljen så fort du sätter dig ner – sedan är det lätt att bli kvar länge.
Consul är en klassisk fåtölj som passar bra in i alla hem och har dessutom uppgraderas i år. Stödet för huvud och rygg har förbättrats, både armstöd och sätet har fått mer stoppning så att hela fåtöljen upplevs som mjukare och mer exklusiv - både visuellt och fysiskt!

Du kan formge din fåtölj för att ge den de funktioner och det utseende som passar just dig och ditt hem. Välj bland flera olika storlekar, klädslar, underrede med mera och skapa en fåtölj som passar dig perfekt – självklart med komforten i fokus.

1. Välj funktion

Välj funktionsval som till exempel om fåtöljen ska styras manuellt eller av motor.

Bästa stöd för ryggen

Oavsett om du sitter upp eller ligger ner ser Plus™-systemet till att du för allra bästa komfort och stöd för huvud och korsrygg. Sovfunktionen ställs in med en enkel handrörelse och gör dina behagliga stunder ännu skönare. Finns att välja mellan small, medium och large.

Stöd från topp till tå

Med ett lätt tryck under armstödet ser Power™ till att vinkeln på ryggdelen justeras. Och med Power Leg™ skjuts det bekväma fotstödet snyggt in under sitsen. En kombination som ger överlägset stöd och komfort. Finns i storleken medium och large.

2. Välj storlek - small, medium och large

Optimal komfort handlar också om att välja en möbel som passar just din kropp. För att du ska kunna hitta den perfekta passformen finns det tre olika storlekar – small, medium och large.

3. Välj klädsel och underrede

Vilken stil tycker du mest om? Välj mellan flera olika tyger, läder och underreden som passar din stil, dina behov och ditt hem. Och vad sägs om lite extra komfort och lyx genom att välja till en fotpall?

Cross

En elegant kombination av trä och aluminium som ger dig en mjukt vaggande rörelse.

Classic

Tidlös design i klassiskt trä med unik stabilitet.

Classic Power™

Det eleganta fotstödet är dolt under sitsen.

Signature

En elegant kombination av trä och aluminium som ger dig en mjukt vaggande rörelse.

Home Office

Det här kontorsstolsunderredet på hjul ger dig full rörelsefrihet och höjdjustering så att du kan anpassa sitthöjden.

4. Välj till fotpall

Välj om du vill ha en Stressless med eller utan fotpall. Pallens funktioner passar fåtöljens alla positioner.

Garanti

*10 års garanti gäller från leveransdatum på de invändigt mekaniska delarna i fåtöljerna. 10 års-garantin omfattar Plus™-systemet och den inre stålramen. Den omfattar inte skador på läder eller trädelar.

*2 års garanti på Power-batterierna.

*5 års garanti från leveransdatum på elektriska delar och motorn i Power™-systemet. Batteriet omfattas inte av 5-årsgarantin.