Mios premiumvarumärke Enok & Thømpson

Du har väl inte missat vårt eget varumärke Enok & Thømpson? Under det har vi samlat produkter som har det där lilla extra. Kombinationen av hög kvalitet, hantverk och design är en gemensam nämnare för de möbler och den inredning som ingår. Håll utkik efter produkterna i butik och även här på webben såklart!

Sängar i toppklass

Vår sängkollektion Enok & Thømpson erbjuder sängar med god tryckavlastning, riktigt bra komfort och andningsförmåga. De är svenskt hantverk och kvalitet rakt igenom. Högkvalitativa sängar i skandinavisk design, tillverkade med största möjliga omsorg och hantverksskicklighet.

Högsta premium – Cape Farewell

För dig som vill ha det allra bästa rekommenderar vi vår stora stolthet Cape Farewell som nu utsetts till Bäst i test flera år i rad. Dessa sängar är något alldeles extra. Naturen är ständigt närvarande, från inspiration till materialval och du får en känsla av att sova på moln. Mjuka former och lugna kulörer bidrar till en god och naturligt skön sömn.

Mer för sovrummet

Dekorativa sänggavlar, bäddmadrasser som finjusterar sängens komfort, förföriskt fluffiga täcken, sköna kuddar som ger bra stöd för nacken och bäddset som är både sköna att sova i och fina att bädda med är exempel på andra produkter från Enok & Thømpson som förhöjer känslan av ro och lyx i sovrummet.

För badrummet

Vårt utbud av mjuka textilier för badrummet är både stort och brett. Det finns badtextilier för alla i olika prisklasser och stilar. När du vill skämma bort dig själv med extra sköna handdukar, badlakan och varför inte en lyxig badrock är Enok & Thømpson ett givet val.

Mycket annat för hemmet

Värmande fårskinnsfällar, mjuka stolsdynor i fårskinn, mysiga plädar och vackra linnegardiner är också produkter som hör varumärket till. Vi fyller på allt eftersom med noga utvalda möbler och inredning som passar in i kategorin premium.