Woods – en naturnära kollektion

Vi vill stolt presentera Woods, en kollektion inspirerad av naturens egna färger och former. Med skogens gröna nyanser, varma jordfärger och organiska former lägger du grunden. Välj möbler och inredning som väcker känslan av att vara ett med naturen.

Att vistas i skogen brukar ha en lugnande inverkan på människor. Tycker du om harmoniskt grågrönt, ljust och friskt eller kanske djupt skogsgrönt? Inred då med gröna nyanser och skapa lugn i rummet. Lägg även till mjuka organiska former och naturmaterial i inredningen så har du en härlig och välkomnande oas att komma hem till.

Tänk dig en promenad i skogen en skön höstdag med klar hög luft. Tystnaden och lugnet gör att du kopplar av. Det är bara du och stigen som leder dig fram genom grönskan. Det är den känslan vi vill förmedla. Upptäck till exempel ljuset Woods med en frisk doft av grönt te och jasmine, den naturtrogna vasen Bark, pläden Cissi – mjukare än len mossa – och det vackra mönstret som finns på flera av kollektionens produkter, bland annat kudden Woods.

När naturen flyttar in flyttar stressen ut. Låt skogen vara din inspirationskälla, precis som den har varit för oss när vi tagit fram Woods. Skapa en härlig och välkomnande oas att komma hem till. Där du trivs och finner ro.