Hälsan hittar du hemma – ät gott

Dags för en nystart? Oavsett vad du har för skäl till att komma igång med en sundare livsstil kan det vara bra med lite inspiration. För att vi ska må bra är det viktigt att fylla hälsotriangeln för sömn, mat och träning. Vi hjälper dig genom en liten knuff i rätt riktning för att hitta vägen till en bättre hälsa.

Må bättre! Bli friskare och piggare genom att äta bra mat

Att äta gott och ha sunda matvanor är ett viktigt steg på vägen mot ett mer hälsosamt liv. Hos oss finns allt du behöver för att kunna skapa en matplats du trivs med och är stolt över. Allt från bestick och glas till stolar och bord. Hitta en matgrupp för dig, familjen och vännerna. Sedan är det bara att njuta av mat, prat och mysiga stunder till såväl vardags som fest.

Upptäck servisen Bitz Gastro, formgiven av forskningschefen och hälsoprofilen Christian Bitz. Servisen har designats så att den är både vacker och gör det enklare att äta lagom mycket. Smart, eller hur? Läs vår exklusiva intervju med Christian Bitz och ta del av hans bästa middagstips för en kväll mitt i veckan.

I den egna serien med köksredskap har Markus Aujalay, känd som en av landets mest välrenommerade kockar, sin egen kollektion med allt från grytor och stekpannor till skärbrädor och bestick. Ja, det mesta du behöver för att kocka mästerligt hemma och våga testa nya spännande recept. Läs mer om Markus i vår exklusiva intervju.

  • Markus Aujalay

  • Christian Bitz

Läs även om hur du tränar gott och sover gott!

  • Träna gott

  • Sov gott