Knivar & knivställ

5 varor
;

Knivar & knivställ

Laga mat med stil. Bra knivar är ett måste i köket och ännu roligare och lättare blir det med köksknivar som både är stilfulla och anpassade för de råvaror du använder. Därför hittar du noga utvalda knivar hos oss på Mio, som gör din matlagning till ett nöje. Oavsett om du vill skära kött, grönsaker, fisk, skala frukt eller skiva bröd hittar du passande knivar hos oss. Vi har både kompletta knivset, smarta och snygga kockknivar för allroundbruk och designade knivar av god kvalitet som ligger bekvämt i handen och gör att du med lätthet hanterar dina råvaror.

Hur tar jag hand om mina knivar?

Det är viktigt att tänka på hur du förvarar dina knivar. En kniv som ligger i en låda blir lätt sliten och slö. Med ett knivställ anpassat för eggen på dina knivar behåller du knivarnas skärpa och förlänger deras livslängd. Hos oss på Mio kan du köpa både smart och snygg förvaring som passar för knivarna i vårt sortiment. Vi har också knivset med komplett uppsättning av de knivar du behöver i köket. På Mio ger vi dig bra förutsättningar att lyckas i köket.

Tips! Använd dig av skärbrädor i trä eller plast då dessa är mer skonsamma mot knivens egg. Slipa dina knivar regelbundet för ökad livslängd.