Nätta och somriga Mallorca

Upptäck Mallorca! En nätt och dekorativ utegrupp med fin repflätning och en sittkomfort utöver det vanliga. Det här är en älskad kundfavorit som funnits i vårt sortiment under flera år och som bara tycks bli populärare med tiden.

Dekorativ med karaktär

Kombinationen av konstrotting, svartlackerade ben i aluminium, runda former och textilen som mjukar upp tillsammans med bordsskivan i fibercement ger möbelgruppen dess karakteristiska uttryck. Bordet är lätt att hålla rent samtidigt som det är tåligt och står emot väder och vind väl.

För både mat och prat

Både soffan och fåtöljerna har ett stort fokus på komforten. Här kan du verkligen sitta skönt – länge! Och precis som bordet som ingår i serien är de av lite högre karaktär. Sitthöjden är ungefär densamma som en matstol. Även ryggstödet är högre. Allt det tillsammans gör gruppen lämplig om du vill kunna sitta och äta eller fika vid den. En kombinerad lounge- och matgrupp som passar lika bra i uterummet som på uteplatsen, helt enkelt.

Flera kombinationer

Serien Mallorca innehåller en soffgrupp som består av en 3-sitssoffa och två fåtöljer, en hörnsoffa, fåtöljer som du kan komplettera din hörnsoffa med eller välj att köpa dem som solitärer. Soffbord finns i olika storlekar som passar både soff- och hörngruppen.

Tips! Köp till Cover möbelskydd, ett smidigt överdrag till utemöbler, och en dynbox att förvara dynorna i. Ta hand om dina utemöbler så håller de längre. Se våra skötselråd!