Drömsömn med Cape Farewell

Genom ett unikt samarbete med Carpe Diem Beds har vi glädjen att kunna erbjuda våra kunder på Mio sängserien Cape Farewell under vårt eget varumärke Enok & Thømpson. Alla sängar som ingår i vår Enok & Thømpson-kollektion är tillverkade i Sverige med största möjliga omsorg och hantverksskicklighet. Bra tryckavlastning, komfort och andningsförmåga ger dig alla förutsättningar att sova gott. Mjuka former och lugnande kulörer bidrar till en god och naturligt skön sömn.

Bekväm valfrihet

Cape Farewell är ett drömlikt möte mellan genuint hantverk och stilsäker design. Välj sängmodell, bäddmadrass, tyg, färg, ben och huvudgavel för att forma en säng som passar dig. För en extra bekväm sängstund kan du välja till en förvaringsficka i konjaksfärgat läder.

Handgjord med garanti

Eftersom sängen är handgjord av utvalda material av hög kvalitet med en unik konstruktion, vågar vi ge dig 25 års garanti på ram- och fjäderbrott. Det är många sköna nätter. 

Skapa din Cape Farewell

Precis som många andra möbler i vårt utbud erbjuder Cape Farewell flera valmöjligheter. Allt för att sängen ska passa dig, dina behov och ditt hem.