Energy

Energy sängserie är hållbar på många sätt. Flera certifieringar talar sitt tydliga språk och hållbarheten kommer in även genom den goda sömnen som en säng av den här kalibern skapar förutsättningar för. Energy är alltså ett bra val för både sömnen, hälsan och miljön!

Läs mer

Roma

Prisvärd, komfortabel och i storlekarna från 80-210 cm. Kanske är det inte så konstigt att Roma är en av våra mest älskade och populära sängserier. Det finns en Roma för alla.

Läs mer

Delux

Delux är en serie Svanenmärkta sängar, tillverkade i småländska Alvesta, som möjliggör att du kan mixa och matcha fritt för att få sovplatsen precis så som du vill ha den.

Läs mer

Cape Farewell

Cape Farewell är det unika resultatet av vårt samarbete med Enok & Thømpson by Carpe Diem Beds. En handgjord sängserie med en komfort som gör att du sover som på moln.

Läs mer

Tempur

Tänk dig att din kropp känns perfekt avslappnad – nästan som om du svävade. TEMPUR®-madrasser formar och anpassar sig exakt efter din kroppsform och stödjer dig på ett sätt som gör att du känner dig tyngdlös.

Läs mer

Soul

Vår nya sängmodell Soul har ett helt nytt formspråk. Det är en lite lägre säng i skandinavisk stil för dig som tycker om enkelhet och naturlighet.

Läs mer