Roma Family

Roma Family är en av våra mest prisvärda sängserier som består av många olika modeller och storlekar. Trötta tonåringar, de som flyttar till första egna hemmet, upptagna småbarnsföräldrar, par mitt i livet med utflugna barn och seniorer med sovmorgon varje dag. Alla kan hitta sin favorit.

Läs mer

Delux

Delux är en serie sängar tillverkade i småländska Alvesta, som möjliggör att du kan mixa och matcha fritt för att få sovplatsen precis så som du vill ha den.

Läs mer

Cape Farewell

Cape Farewell är det unika resultatet av vårt samarbete med Enok & Thømpson by Carpe Diem Beds. En handgjord sängserie med en komfort som gör att du sover som på moln.

Läs mer

New York

New York är en skön kontinentalsäng som gjord för ett ombonat och rogivande drömsovrum. Sängen ger bra stöd och avlastning samtidigt som den har det där lilla extra utseendemässigt. Skapa en härlig hotellkänsla och låt New York spela huvudrollen!

Läs mer

Energy

Energy sängserie är hållbar på många sätt. Flera certifieringar talar sitt tydliga språk och hållbarheten kommer in även genom den goda sömnen som en säng av den här kalibern skapar förutsättningar för. Energy är alltså ett bra val för både sömnen, hälsan och miljön!

Läs mer

Tempur

Tänk dig att din kropp känns perfekt avslappnad – nästan som om du svävade. TEMPUR®-madrasser formar och anpassar sig exakt efter din kroppsform och stödjer dig på ett sätt som gör att du känner dig tyngdlös.

Läs mer

Soul

Vår nya sängmodell Soul har ett helt nytt formspråk. Det är en lite lägre säng i skandinavisk stil för dig som tycker om enkelhet och naturlighet.

Läs mer