Roma Family – en sängserie för alla

Nu har vi flyttat hem produktionen av kundfavoriten Roma Family till Sverige. Närmare bestämt till välkända sängtillverkaren Hilding Anders i Småland. Serien har dessutom blivit Svanenmärkt – en extra garanti för kvalitet och hållbarhet!

Roma Family är en av våra mest prisvärda sängserier som består av många olika modeller och storlekar. Alla förtjänar en god nattsömn. Trötta tonåringar, de som flyttar till första egna hemmet, upptagna småbarnsföräldrar, par mitt i livet med utflugna barn och seniorer med sovmorgon varje dag. Alla kan hitta sin favorit.

Svensktillverkad komfort i sovrummet

Roma Family tillverkas i Hilding Anders sängfabrik i Småland där många av Mios populära sängar tas fram. Några av dessa är Särö, Asperö och Cape Farewell. Med en sån erfaren och kunnig leverantör känner vi på Mio en stor trygghet. Roma Family är dessutom Svanenmärkt – en extra garanti för kvalitet och hållbarhet.

Psst! Tänk på att komforten varierar.

En säng i exempelvis fast komfort kan upplevas annorlunda jämfört med samma komfort i en annan säng. Var noga med att testa innan köp. Våra duktiga säljare i butik hjälper dig gärna!