Många sköna val för en sömn delux!

Att kunna sätta ihop din säng precis som du vill att den ska se ut och kännas – det är hela idén med Delux! Sängserien erbjuder en lång rad val både vad gäller utseende och komfort. Det gör det enkelt att hitta en säng som passar just dig och ditt sovrum perfekt. Lyxigt, eller hur? Nu har vi förbättrat komforten och sänkt priset.

Många valmöjligheter

Vår sängserie Delux erbjuder en lång rad val både vad gäller utseende och komfort. Det gör det enkelt att hitta en säng som passar just dig. En som från ben till gaveltopp, inifrån och ut, är skapad just för dig. Upptäck alla val du kan göra!

Välj vilken sängtyp som passar dig

Deluxserien finns valbar i tre olika sängtyper.

Ramsäng: Består av en resårmadrass i en stabil träram som du sedan adderar en bäddmadrass på. Delux ramsäng finns i bredderna 80, 90, 105 eller 120 x 200 cm.

Kontinentalsäng: Högre säng som består av tre lager; underbädd med inbyggt fjädersystem, en kassett som rymmer ett fjädersystem och slutligen en bäddmadrass för ökad komfort. Kontinentalsängen skapar ett maffigt och lyxigt intryck. Delux kontinentalsäng finns i bredderna 120, 140, 160, 180 eller 210 x 200 cm. Samt 180 eller 210 x 210 cm.

Ställbar säng: Har ett motorsystem som gör både huvud- och fotända höj- och sänkbara; vilket du själv reglerar med en trådlös handkontroll. Detta är en klar fördel om du vill få optimal återhämtning efter träning, snarkar eller helt enkelt vill vila skönt när du läser en bok. Delux Dream-modellerna som ställbara sängar har också nattbelysning undertill. Delux ställbar finns i bredderna 90 eller 120 x 200 cm. Samt 90 eller 120 x 210 cm.

Tyg och färg

Delux erbjuder fem olika tyger och totalt 11 färger. Tyget Tussy finns förresten även som sofftyg för snygg matchning!

Delux finns i tygerna Milla, Dante, Tussy, Jump och Lin.