Tavelväggar

10 produkter

Snygga och levande tavelväggar

Har du tomt på väggarna och behöver inspiration? Upptäck och inspireras av tavelväggar från Posterton. En tavelvägg är en samlad visning av fotografier, affischer eller posters. Genom att kombinera posters och tavlor i flera storlekar med olika typer av ramar skapar du en personlig stil som passar perfekt just för dig.

Tavelvägg ovanför soffan

Är det lite bart på väggen ovanför soffan? En tavelvägg, alltså ett färdigt paket av olika inramade posters kan vara lösningen. På Mio erbjuder vi olika tavelväggar som passar till vardagsrum, ovanför sängen i ett sovrum, på väggen uppför en trappa, eller i köket. Självklart passar våra tavelväggar också i tonårsrummet och i barnrummet.

Tavelvägg - inspiration

Du kan själv skapa en tavelvägg genom att att själv välja olika posters i vårt sortiment. Men den färdigsydda lösningen från Posterton är inte bara smidig, deras tavelväggar är också snygga och tidlösa. Motiven varierar; naturbilder, inspirerande citat, vintage fotografier, och mer trendiga posters med abstrakta motiv ingår i de olika paketen. Titta runt i sortimentet för att hitta just den tavelvägg som passar din stil och din inredning.

Tavelvägg - runt tv

Du bestämmer själv hur du hänger upp din tavelvägg. Kanske vill du ha tavlorna runt din tv, eller runt en spegel. De olika tavlorna i våra tavelväggar kommer i olika storlek, så att du kan skapa en dynamisk tavelvägg med variation. Du kan med enkelhet skapa en snygg vägg med tavlorna i kombination med din tv eller spegel.

Tavelvägg med 6 - 8 olika tavlor

Våra tavelväggar kommer i färdiga paket om 6, 7 eller 8 olika tavlor. Du bestämmer själv hur de ska hängas på väggen för bästa resultat, men titta gärna på våra inspirationsbilder för att få inspiration till hur de kan placeras tillsammans. De kan enbart köpas online på mio.se.