Nyheter inom mattor

Vi har mattor för alla rum. För alla hem. För alla stilar. Att gå på, stå på, ligga på eller sitta på. Mattor är bra till mycket. De ramar in och lyfter fram möblerna som står på dem. De dämpar ljud och bidrar till att ljudnivåerna i hemmet blir behagliga.

Låt mattan förstärka din stil. Vi har mattor i olika mönster, material och storlekar. Små och stora. Korta och långa. Runda och rektangulära. Släta och lurviga. Enfärgade och mönstrade. Vad gillar du? Tänk på att mattan gärna får fungera fint med resten av inredningen och förstärka din egen personliga stil. Vad ska du tänka på när du väljer matta?

Landa mjukt. Rulla runt. Sov en stund. Spela sällskapsspel eller bygg en bilbana. En matta är så mycket mer än något som ska täcka golvet. Välj den med kärlek. Låt den ta plats. Med lugg eller utan. Mjuk och len eller lite mer åt det rustika hållet med en naturnära känsla. Iögonenfallande eller diskret. Du väljer! En matta kan förändra ett helt rum. Mattor kan rama in matplatsen, sticka ut i vardagsrummet eller ge färg och liv åt en enfärgad möblering.

Vilken matta du ska välja beror såklart på din personliga stil, men det är också viktigt att tänka på vilken funktion mattan ska ha. Mattan kanske ska fungera på flera olika sätt. Den kanske inte bara ska vara en inredningsdetalj som sätter din stil utan även fungera som skydd mot golvet, dämpa ljud eller värma ett kallt golv?

Vilken matta passar din inredningsstil, dina behov och ditt hem? Vi lovar att valmöjligheterna är fler än dina önskemål. Det finns en mängd olika former, färger och material att välja mellan.