Visar 24 av 74 produkter

Nyheter inom matbord & matgrupper

Det är alltid trevligt att samlas kring matbordet för en god middag i ett trevligt sällskap. Matplatsen är hemmets kanske viktigaste samlingsplats, så låt det bli en plats att trivas på. Matplatsen fungerar ofta som mer än en matplats. Här samlas vi för alla möjliga typer av aktiviteter – både lugna och mer kreativa. Denna centralpunkt i hemmet fyller ofta olika funktioner i olika hem. Hur fungerar matplatsen hemma hos dig? Fundera igenom hur du använder matplatsen och vilken typ av matplatsmöbler du behöver.

Platser för både stora och små ytor

Hur många sittplatser behövs? Vilken form passar rummet? Bor du lite mindre och inte behöver så många platser till vardags kan en iläggsskiva eller ett bord med klaff vara ett bra alternativ. Vilken typ av bordsskiva skulle lämpa sig bäst hemma hos dig? En laminatskiva är slitstark och har därmed en lång livstid. Lackade ytor är väldigt lättskötta medan oljade ytor kräver mer underhåll, dock ger de en väldigt skön och naturlig känsla i rummet.

Välj färdiga eller mixa ihop din egna matgrupp

Vi har matbord och matgrupper för alla stilar. Många serier har vi paketerat åt dig med det finns även massor av valmöjligheter om du vill mixa och matcha och sätta din personliga prägel. Vilka matgrupper passar din stil?