Sätt stilen med soffbord

Är det dags att uppdatera ditt vardagsrum med ett nytt soffbord? Soffbordet har ofta flera olika användningsområden och kan antingen komplettera eller sätta stilen för hela vardagsrummet. När man väljer ett soffbord är det bra att fundera lite kring behoven. Behöver du ett stort soffbord med plats för att kunna äta på det, eller spela spel? Eller nöjer du dig med ett litet soffbord med plats för fjärrkontrollerna och levande ljus? Vill du ha ett soffbord med inbyggd förvaring, tex soffbord med lådor eller hyllor?

Satsbord som soffbord

En annan bordslösning för vardagsrummet är ju satsbordet, alltså två eller tre soffbord som kan staplas i varandra för att ta mindre plats, och sen dras ut när man behöver mer plats för många gäster. Hos Mio hittar du satsbord i olika storlekar och material, tex brickbord som satsbord, eller satsbord i trä och glas.

Runt soffbord

När du har valt storlek på ditt soffbord; stort eller litet, så är det dags att tänka på formen. Vill du ha ett runt soffbord? Eller kanske ovalt, fyrkantigt eller rektangulärt? Hos oss hittar du soffbord i många former, men just runda soffbord är extra populära eftersom de är lätta att möblera med, så här är det bara att välja och vraka!

Soffbord i marmor

Sen är det dags att börja fundera på material. På Mio hittar du soffbord i trä i tex ek och återvunnet trä i mer rustik stil, men också eleganta soffbord i glas och svart, vit eller brun marmor. Soffbord med mässingsfärgade ben och guldfärgade underreden är också poppis, tillsammans med marmorskiva på toppen.

Oavsett vilken stil du är ute efter kan du hitta ett snyggt soffbord som passar just ditt hem hos oss. I vårt stora sortiment hittar du det soffbord som funkar bäst hemma hos dig. Köp ditt soffbord på mio.se eller kom in till någon av våra butiker för att titta närmare på våra soffbord.