Skapa din drömsoffa precis som du vill ha den. Vi hjälper dig.

Alla hem och personer är olika. Därför är våra soffor det också. Vårt breda soffutbud skapar valfrihet när det gäller storlek, armstöd, ben, klädsel, färg och pris. Designa en soffa som passar just dig! Ett soffköp hos oss ger dig prisvärd kvalitet och valmöjligheter utöver det vanliga. Idag har vi 75 butiker runtom i landet och över 60 års erfarenhet av att sälja soffor.

Låt oss hjälpa dig fram till att hitta just din drömsoffa!

Så väljer du rätt soffa

Att hitta sin drömsoffa är inte alltid lätt. Det finns så oerhört många olika modeller, färger och stilar att välja mellan. Därför har vi listat några viktiga saker att tänka på när det är dags för soffval. Det gör det lättare för dig att navigera dig fram genom vårt stora och breda sortiment. Vi kallar den soffguiden!

Läs soffguiden

Testa vår soffbyggare!

Vår soffbyggare är framtagen för att du lättare ska kunna navigera runt bland våra olika soffserier och utföranden. Du kan gå fram och tillbaka mellan dina val, testa olika ben, armstöd, tyger och annat för att själv bygga dina egna favoriter. Testa gärna!

Testa soffbyggaren

Soffor byggda för att hålla

Den viktigaste punkten i vårt hållbarhetsarbete är att säkerställa bra och prisvärd kvalitet. Hittar du en soffa som du älskar ska den hålla länge. Du kan känna dig trygg som soffkund hos oss! Visste du förresten att vi har många Svanenmärkta soffor? För att göra det enklare för dig att hitta dem kan du filtrera på Svanen i våra produktlistningar.

Se alla Svanenmärkta soffor

Ta hand om din soffa

Tänk på att ta hand om din nya soffa så den håller sig fin och fräsch riktigt länge. Det är inte mycket du behöver göra. Soffan nöjer sig med lite vård, omsorg och kärlek mellan varven. Vi har bra tips och även produkter för såväl rengöring som skydd!

Läs våra tips!

Boka vår tjänst Egen tid

Om du vill sitta ner i lugn och ro tillsammans med en säljare har vi en tjänst vi kallar "Egen tid". Tidsbokade besök utan kostnad för ett lite mer personligt möte då du får guidning, tips och goda råd. Fullt fokus på dig och vad du behöver eller önskar. Tillsammans hittar vi soffan som passar just dig, ditt hem och din stil.

Läs mer om Egen tid

Tre smarta tips när du väljer soffa

  1. Mät innan så att soffan du väljer får plats. Glöm inte dörröppningen.
  2. Utgå från hur du vill använda soffan. Låt livsstil och funktion styra ditt val.
  3. Valmöjligheterna är näst intill oändliga. Ta dig tid att leta och provsitt.