Howardstilen – tidlöst exklusiv

Howardsoffan eller Howardstilen står för det genuint hantverksmässiga och en enastående sittkomfort. Precis som de ursprungliga engelska howardmodellerna kännetecknas våra modeller Kingston och Oxford av en detaljrikedom och exklusivitet utöver det vanliga. Inte nog med det, de är även valmöjligheternas soffor som passar in i allt från en klassisk till en mer rustik eller romantisk miljö.

Mjuka former

Med en svängd modell av howardsoffan tillför du en böljande känsla i rummet. Styla med vitt och blått på textilier och möbler så sätter du den klassiska och eleganta känslan mitt i prick.

Detaljerad skönhet

Howardsoffan har de fina vecken på armstödet, liksom de svarvade kurviga benen, som är typiska för modellen. Även de hjulförsedda benen är utmärkande för den klassiska soffan.  

Lyxig valfrihet

Svängd modell, 3-sits, 2,5 sits eller hörnsoffa. Valet är ditt! Howardsoffan finns i en mängd kombinationer och med fast eller avtagbar klädsel.

Välj komfort

Howardsoffan är det fjädrande alternativet för dig som vill sätta guldkant på vardagen. Välj mellan modellerna Kingston och Oxford. Med delux-komfort får du dessutom plymåer stoppade med fjäderblandning som ger din soffa en fluffig och följsam känsla.

Välj färg och tyg

Med över 40 tyger och 150 färger kan du anpassa utseendet på din soffa efter eget tycke och smak. Välkommen till butik för att se hela utbudet.