Ruby

– möjligheternas soffa

Trendig soffa i stilren design med många valmöjligheter när det kommer till tyger och färger. Kombinera modulerna som du vill. Skapa en stor soffa eller välj att sätta ihop en lite mindre.

Läs mer

Winston

– för dig som tycker om raka linjer

En prisvärd soffa i skandinavisk stil som går att få i flera olika utföranden. Lätt lutade armstöd, avlång dekorkudde och konade ben i trä ger soffan ett eget uttryck.

Läs mer

Rio

- en tidlös skandinavisk soffa

Raka linjer, nätta mått och bra komfort gör att Rio passar in i många hem. Med skräddade detaljer på ryggdynorna som ger ett karakteristiskt uttryck.

Läs mer

Romance

- elegant och klassisk

Soffan Romance andas skandinavisk stilren design. De vackert utformade armstöden, lätt rundade, mjukar upp i övrigt raka linjer.

Läs mer

Bridge

- med fina detaljer

En soffa med hög sittkomfort, lätt utställda ben och enkel design som ger ett skandinaviskt uttryck.

Läs mer

Madison

– trendigt formspråk och genomarbetade detaljer

Med sin oöverträffliga komfort och sitt trendiga uttryck är Madison en av våra mest populära soffserier. Designen är helt upp till dig. Valfrihet när den är som skönast, helt enkelt.

Läs mer

Harper

– Raka linjer och stilren design

Raka linjer, smala armstöd och lyxigt skön. Harper är en stilsäker soffa som träffar mitt i prick hos dig som tilltalas av ett nutida formspråk i kombination med naturfärger och iögonfallande design.

Läs mer

Macy

– Raka linjer och elegant design

Det här är en stilren skönhet med ett speciellt uttryck genom den lite högre ryggen. Elegant design möter modern klassisk stil!

Läs mer

Vida

– En självklar mittpunkt

Här är det strama linjer som regerar och sätter stilen. Vida är en prisvärd modern soffa, i en stilren och tidlös design, som signalerar lyx.

Läs mer

Oxford

– Elegant och tidlös

Oxford är en klassisk Howardsoffa, tidlöst exklusiv och rik på detaljer. Den mjukt svängda modellen älskas av många och passar väl in i de flesta hem.

Läs mer

County

– mångsidig skandinavisk design

County är en mångsidig soffa med ett stilrent uttryck i skandinavisk design. Uppskattad av de flesta och lätt att möblera med. Finns i 13 olika varianter – alla med en nätt prislapp som ger mycket för pengarna.

Läs mer

Nevada

– generationssoffan med plats för alla

Nevada är det ultimata valet när alla ska få plats och sitta skönt. Finns i 13 olika varianter. alla i en modern och stilren design som gör den tacksam att inreda med i de flesta hem. Det med andra ord en Nevada för alla.

Läs mer

Sierra

– generös bekvämlighet med skandinaviskt uttryck

Sierra blev snabbt en av våra kundfavoriter. Sierra kombinerar en stilren skandinavisk design med en generös sittkomfort – till ett riktigt bra pris.

Läs mer

Eden

– klassisk framtoning och tidlös skönhet

Eden är en lika stilren som bekväm soffa och bjuder in till att sitta riktigt länge. Soffan har en klassisk framtoning och passar dig som älskar det evigt vackra och vill ha en sittmöbel som aldrig går ur tiden.

Läs mer

Howardsoffan

– genuint hantverk och enastående komfort

Precis som de ursprungliga engelska howardmodellerna kännetecknas våra modeller Kingston och Oxford av en detaljrikedom och exklusivitet utöver det vanliga.

Läs mer

Bellora

– variationernas soffa i böljande, mjuk design

Byggbara soffan Bellora känns exklusiv och avslappnad på samma gång med sin böljande och mjuka design. Ena dagen kan du använda en av modulerna som fåtölj och resten som soffa. Nästa dag gör du enkelt en större soffa av alla delarna.

Läs mer