Reclinerfåtöljer för en skön lässtund

Letar du efter en mångsidig möbel som erbjuder lika mycket effektiv sittplats som plats för vila och avkoppling? Då är det i kategorin reclinerfåtöljer du ska leta efter. Vi har kvalitativa och prisvärda reclinerfåtöljer som passar kompletterar vardagsrummet.

Komfort och flexibilitet med reclinerfåtöljer

Vad är reclinerfåtölj?

Det finns elektriska och manuella reclinerfåtöljer och för att en reclinerfåtölj ska kallas recliner, så ska den ha ett ryggstöd som går att fälla bakåt. Dessa fåtöljer har oftast en funktion sammankopplade med fotstödet, så när man fäller ryggstödet bakåt så fälls det sköna fotstödet ut samtidigt. Perfekt för en skön och avkopplad stund!

Den elektriska fåtöljen innehåller oftast motorer som kontrollerar olika delar av stolen. Med en simpel knapptryck får du rygg- och fotstödet till att fällas ut. Du kan justera rygg- och fotstödet till den mest optimala positionen för just dig. Den innehåller den perfekta funktionen för dig som gillar att läsa, ta en tupplur eller för dig som gillar att spela framför TVn!

Investera i dig själv då reclinerfåtöljen är det ultimata valet för dig som söker maximal komfort och vill få ut lite mer av din fåtölj. Luta dig tillbaka och koppla av i en skön reclinerfåtölj!

Läs mer om våra olika varumärken och serier!