Påsk på Mio

Passa på att skapa ditt drömhem inför påsken och det härliga utelivet som ligger runt knuten. Hos oss på Mio kan du fynda bland våra fantastiska kampanjerbjudanden på påskpynt, som gör att du trivs i ditt hem hela högtiden. Vi har prisvärda erbjudanden som passar för alla rum, oavsett om det handlar om påskpynt, dekorativa påskägg, påskkycklingar eller påskliljor. Textilier i ljusa färger, påskdukning, ljus och vackra påskdekorationer bidar alla till känslan av påsk i hela hemmet.

Bra priser på påsk

Inred ditt hem så att påsken blir som du vill ha den. Vi har erbjudanden som bidrar till påskstämning både för det klassiska och moderna hemmet. Vill du ha en färgsprakande påsk med ägg och fjädrar i regnbågens alla färger eller lite mer nedtonat och stilrent. Oavsett vilket – låt naturen flytta in som en hyllning till den spirande våren, värmen och alla knoppande grenar. Låt grönskande detaljer i form av små blomsterlökar, färgsprakande påskliljor och björkris få ta plats på bordet.

Inför vårens härligaste högtid fylls vårt sortiment med påskpynt och påskdekorationer som passar alla hem och stilar. Allt ifrån påskkycklingar, påskägg, ljus i härliga pastellfärger till påskservetter och allt porslin du behöver för att lyckas med påskdukningen.

Självklart kan du göra dina påskinköp både i butik och på mio.se. Det är alltid gratis frakt om du hämtar din beställning i butik – click & collect. Påsken finns hos oss på Mio.

  • Kampanj

  • Preppa för påsk

  • Soffor, möbler och heminredning